www.elllobregat.com
Sant Just Desvern obre la preinscrpció a l’escola bressol municipal
Ampliar

Sant Just Desvern obre la preinscrpció a l’escola bressol municipal

lunes 18 de mayo de 2020, 18:12h

Per apuntar als petits a Marrecs els pares disposen d’una nova web i una calculadora per saber els preus personalitzats

Les famílies que vulguin escolaritzar el proper curs escolar el seu fill o la seva filla a l'Escola Bressol Municipal Marrecs ja poden presentar la seva sol·licitud, des d'avui 18 de maig i fins el 29 de maig. Enguany, les sol·licituds s'hauran de fer telemàticament. Només aquelles famílies que no puguin fer la tramitació online podran fer-la presencialment, sempre amb cita prèvia.

Tota la informació sobre l'escola bressol i el procés de preinscripció es pot consultar a la nova pàgina web de Marrecs (https://marrecs.santjust.net/), la qual incorpora, també, una calculadora que mostra els preus públics que hauran de pagar les famílies el curs vinent, en funció de la renda i el nombre de persones de la unitat familiar.

Per al curs vinent, l’Escola Bressol Marrecs ofereix 56 places vacants (7 per al grup de lactants, 30 per al grup d’1 a 2 anys i 19 per al grup de 2 a 3 anys) i 3 places per a infants amb necessitats educatives específiques, una a cada grup d’edat. Les places s’atorgaran a les sol·licituds que hagin obtingut més punts en funció d’uns criteris de baremació que tenen en compte el lloc de residència o de treball del pare i/o mare i criteris socials, entre d’altres. Aquesta oferta de places, però, està condicionada a les possibles mesures que estableixi el Govern o Administració competent, respecte modificacions de ràtios i m2 per infant, de cara al proper curs.

Llistes definitives

El 15 de juny es faran públiques les llistes definitives baremades i el 18 de juny es durà a terme un sorteig públic per ordenar les sol·licituds dels infants.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)


Normas de uso

Esta es la opinión de los internautas, no de El Llobregat

No está permitido verter comentarios contrarios a la ley o injuriantes.

La dirección de email solicitada en ningún caso será utilizada con fines comerciales.

Tu dirección de email no será publicada.

Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.

Portada | | Búsquedas | [ RSS - XML ] | Política de privacidad y cookies | Aviso Legal
Comunicación Metrobcn, S.L. :: Redacció: Raurich, 62 (08830) Sant Boi de Llobregat
Contacto