www.elllobregat.com
L’Hospitalet incrementa la recollida selectiva de residus durant el confinament
Ampliar

L’Hospitalet incrementa la recollida selectiva de residus durant el confinament

martes 19 de mayo de 2020, 18:28h

Respecte de les dades de fa un any, a l’abril la recollida de paper i cartró a la ciutat va créixer un 17%; la d’envasos lleugers, un 13%, i la de vidre, un 4%

A l’abril es va incrementar a L’Hospitalet un 3,7% de mitjana la recollida selectiva de residus respecte al mateix mes de l’any passat. En ple període de confinament per la Covid-19, als 2.641 contenidors de matèria orgànica, de paper i cartró, de vidre i d’envasos lleugers instal·lats als carrers de la ciutat es van recollir a l’abril 10.439 tones de residus, segons les dades del Servei de Neteja Urbana municipal.

Als contenidors de paper i cartró es van recollir 2.080 tones, un 17% més que l’any anterior; als d’envasos lleugers, 1.235 tones, un 13% més; i als recipients de recollida selectiva de vidre l’increment va ser del 4%, amb 1.407 tones. Tanmateix, als contenidors de resta i de matèria orgànica la recollida va baixar un 3% en tots dos casos, amb un volum de 5.404 i 313 tones, respectivament.

Quadrimestre a l’alça

Les dades del primer quadrimestre de 2020 també apunten a un augment en conjunt de la recollida selectiva a la ciutat, amb increments —respecte al mateix període de l’any anterior— del 21% en paper i cartró, el 14,5% en envasos lleugers i del 4,6% en vidre.

Aquest increment de les deixalles dipositades als recipients selectius va dur l’Ajuntament a reforçar a principis d’any el servei de camions de recollida en el cas dels 1.343 contenidors de paper i cartró i d’envasos lleugers. Per evitar que s’omplin i els residus quedin a terra, el buidatge es fa diàriament de dilluns a dissabte i s’incrementen els equips els caps de setmana, amb la previsió de reforçar encara més el servei el proper mes de juny.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios