www.elllobregat.com
El Baix Llobregat “Som el teu estiu”
Ampliar

El Baix Llobregat “Som el teu estiu”

miércoles 17 de junio de 2020, 10:13h
El sector turístic torna a engegar a la comarca i des del Consorci de Turisme volen acompanyar el gran esforç que estan fent les empreses mitjançant una campanya de promoció turística. El web somelteuestiu.cat proposa més de 100 activitats per gaudir de l'estiu al Baix Llobregat a la natura, en familia, menjant en els millor restaurants de km0 i gaudint del patrimoni

Si els ciutadans de la comarca, l’àrea de Barcelona i tota Catalunya busquen una oferta de cap de setmana especial a prop de casa seva, o somien un estiu ple d’aventures, o una ruta de muntanya o una visita cultural que tota la família recordi, tenen més d’un centenar de ofertes agrupades a la web somelteuestiu.cat que ha preparat el Consorci de Turisme del Baix Llobregat.

Unes ofertes que van des de gaudir d’una experiència gastronòmica única o d’un dia inoblidable a la vora del mar per contemplar una posta de sol amb ambient chillout en els xiringuitos de les platjes del Baix Llobregat. Totes aquestes propostes es troben al web somelteuestiu.cat que forma part de la nova campanya de promoció del Consorci de Turisme del Baix Llobregat. Les ofertes del web s’aniràn actualitzant de forma permanent durant tot l’estiu fins a finals de setembre.

Els interesats, poden reservar i comprar les seves experiències a través del web, on hi han més de 100 propostes per gaudir d’un estiu especial al Baix Llobregat. Vies ferrades a la muntanya de Montserrat, excursions a la natura, explorar coves, visitar el delta del Llobregat, descobrir la cripta Gaudí de la Colònia Güell, plans de platja com practicar el kayac, paddle surf o windsurf, viatjar en autocaravana, o un tast entre vinyes, a més de la millor proposta gastronòmica de la comarca i escapades úniques per passar unes nits d'estiu inoblidables.

Amb totes les garanties sanitàries

En el web, els especialistes del turismo baixllobregatí, en col.laboració amb el sector turístic de la comarca, han posat especial atenció en explicar i recomanar totes les mesures de seguretat i de sanitat d'utilitat pels visitants. I cadascuna de les empreses turístiques expliquen les mesures que han aplicat i com s’han preparat per acollir-vos amb garanties.

D’altra banda i amb l’objectiu de donar idees i engrescar a tothom a visitar els atractius de la nostra comarca, quatre vídeos en portada mostren plans i experiències de natura, gastronomia, platja i cultura, per gaudir amb parella, amics i en família del Baix Llobregat.

A més, durant tot l'estiu es sortejaran dues escapades amb allotjament, dinar, sopar i activitats per a dues persones al Baix Llobregat. Només cal entrar al web i participar en el sorteig.

La campanya El Baix Lobregat SOM EL TEU ESTIU estarà vigent tots els mesos d'estiu, des de juny fins al setembre, i es farà difusió a les xarxes socials de Turisme Baix Llobregat des d'on es promocionaran diàriament les activitats més destacades. A més de reforçar significativament els continguts promocionals i les campanyes publicitàries en xarxes socials, també es tindrà una important presència als principals mitjans de comunicació online i premsa escrita d'àmbit català.

Un estiu amb les reconamacions dels nostres ambaixadors

En aquest sentit, l’especial Estiu al Baix 2020 que prepara BCN Content Factory en col.laboració amb El Llobregat, oferirà des del 3 de juliol més de 200 pàgines amb tota l’oferta del nostre territori i amb les recomanacions de més d’un centenar d’Ambaixadors del Baix, personalitats, periodistes, artistes i famosos mediàtics que comenten quins són els seus restaurants preferits, quins són els seus racons més singulars i on anar amb la familia, entre altres propostes.

Aquesta campanya turística que promociona tots els atractius del Baix Llobregat oberts aquest estiu, té l'objectiu d'incrementar la notorietat i posicionament de la nostra comarca, atraure i augmentar el nombre de visitants i turistes, i reactivar aquesta important activitat econòmica del Baix Llobregat. La campanya d'estiu es posa en marxa des del Consorci de Turisme del Baix Llobregat i amb estreta col•laboració de la Diputació de Barcelona i l’Agència Catalana de Turisme.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios