www.elllobregat.com

AMBAIXADORS

'Aquest estiu serà diferent, hi donarem més valor a les petites coses'.
Ampliar

"Aquest estiu serà diferent, hi donarem més valor a les petites coses".

Eva Martinez Alcaldessa de Vallirana i presidenta del Consell Comarcal

martes 07 de julio de 2020, 13:40h
Aquest estiu esperem que puguem desplaçar-nos amb normalitat, si es així repetiria com cada any el cap de setmana romàntic a Alquézar per celebrar l’aniversari de noces, després, esperem anar a les festes d’Ademuz o poder gaudir una mica de la muntanya i els Pirineus. Però si no, segurament vagi als meus racons preferits de la comarca, Vallirana és un bon lloc per visitar en família i fer esport, recomano una visita a la Masia Molí de Can Batlle, pujar al Puig Vicenç per tenir una vista magnifica de la comarca i pròximament tindrem la visita als forns de calç. Aquí tenim una comarca plena de contrastos i racons singulars.

Por BCN Content Factory

M’encanta pujar caminant de Montserrat fins a Sant Jeroni o poder passejar per les platges. Si he d’escollir menjar per aquests espais m’agrada el menjar típic català en masies, tenim moltíssimes per la comarca. Però si he d’escollir una bona tapa serien ¡les patates braves i per sort, hi ha molts llocs on tastar-les!

Quan arriba la nit a nosaltres sempre des de Vallirana ens ha tirat molt anar cap a Molins de Rei, però a l’estiu la platja sempre és un bon lloc, i per anar amb nens ho recomano. A la meva filla li encanta anar a la platja!

Per anar de compres jo recomano comprar de tot al comerç local, ja que és una compra doble: el producte i la confiança.

Si he de parlar dels esports que m’agraden, escolliria el trail running, m’apas- siona córrer per les muntanyes i fer alguna carrera en asfalt de tant en tant.

El meu millor estiu

Recordo que els millors estius de la meva vida són els que visc amb la meva filla i el meu marit, ens agraden les muntanyes, aprofitar per fer esport i menjar bé, però també conèixer món!

Aquest estiu serà diferent, hi donarem més valor a les petites coses com estar amb els amics i la família asseguts a una terrassa i menjar unes tapes.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+

0 comentarios

Portada | | Búsquedas | [ RSS - XML ] | Política de privacidad y cookies | Aviso Legal
Comunicación Metrobcn, S.L. :: Redacció: Raurich, 62 (08830) Sant Boi de Llobregat
Contacto