www.elllobregat.com

AMBAIXADORS

'Aquest estiu hauré de decidir tot a última hora i gaudiré del turisme de proximitat'
Ampliar

"Aquest estiu hauré de decidir tot a última hora i gaudiré del turisme de proximitat"

Ana Basanta Escritora i redactora en cap de Catalunya Press

inicialment, aquest estiu volia anar un mes a Jordània, i ara no sé si podré sortir de la província de Barcelona. Si passa això, els meus plans són platja, terrasses i alguna escapada rural. Ah... i llibres que no faltin.

Per BCN Content Factory

Si he de parlar dels racons del Baix Llobregat que prefereixo, més que racons preferits són llocs on em trobo a gust. Vaig estiuejar molts anys a Castelldefels, on tinc un apartament familiar, i vaig passar bons moments d’adolescent a Playafels. Ara em moc més per Cornellà perquè hi tinc amics, crec que és una ciutat que té de tot a nivell social, cultural, associatiu i gastronòmic.

Els restaurants que acostumo a freqüentar són la Marimorena, a la ronda de Sant Ramon, 151 a Sant Boi, i Sucapà, al carrer Riera de la Creu, 9, a l’Hospitalet. Boníssims.

Per passar el dia o visitar alguna cosa dels municipis del Baix, diria la Cripta Gaudí, al carrer Claudi Güell de la Colonia, que és de visita imprescindible, i les coves de Montserrat-Collbató.

De tapes per Cornellà

I si he de prendre unes tapes m’agrada molt el Pujol, al carrer d’Eduard Gibert i Riera, 44 a Cornellà, perquè a més de bon menjar i beure és un lloc antic i bonic. També sóc molt fan de les rutes de tapes que s’organitzen a diferents municipis, i passar-ne el dia. Si es fa de nit, sens dubte escullo un clàssic, el Jymmy´s de Cornellà al carrer de Joan Maragall, 38, i qualsevol “xiringuito” amb seients còmodes i bona companyia, a la platja.

Si he de recomanar quina cosa comprar a la comarca, diria que els productes de la terra. Cireres, carxofes, espàrrecs... El patrimoni gastronòmic de la comarca és molt ric i variat.

M’agrada molt anar en bici i fer passejades pel litoral, però si he d’anar amb nens i gaudir un dia sencer escolliria Catalunya en Miniatura, a Torrelles, i fora del Baix Llobregat aniria al Món Sant Benet, que a més de natura i castell, té activitats familiars de cuina.

El meu millor estiu

Què complicat se’m fa parlar del meu millor estiu... Sens dubte, Colòmbia. Perquè allà em vaig començar a formar en el món de la cooperació. Vaig conviure amb comunitats camperoles en zona de conflicte armat. Va ser molt intens, i hi vaig tornar dues vegades més.

Però aquest estiu hauré de decidir tot a última hora, és possible que el mateix dia. I gaudiré del turisme de proximitat. Madurar és també acceptar les incerteses.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+

1 comentarios

Portada | | Búsquedas | [ RSS - XML ] | Política de privacidad y cookies | Aviso Legal
Comunicación Metrobcn, S.L. :: Redacció: Raurich, 62 (08830) Sant Boi de Llobregat
Contacto