www.elllobregat.com

AMBAIXADORS

“Valorarem molt més qüestions quotidianes perdudes amb la Covid-19 i que trobem molt a faltar'
Ampliar

“Valorarem molt més qüestions quotidianes perdudes amb la Covid-19 i que trobem molt a faltar"

Imanol Crespo Periodista i director general de El Prat Comunicació SL

Jo a l’estiu sempre miro de compaginar un viatge, escapades de proximitat i gaudir de la família a El Prat i al Baix Llobregat. Aquest any volia viatjar a Costa Rica, però ha quedat òbviament descartat, així que mirarem d’improvisar, que sempre va bé!

Per BCN Content Factory

Sens dubte, els meus racons preferits són els espais naturals del Delta del Llobregat. Perdre’s entre els camins i els camps agrícoles de la ciutat fins arribar al mirador de la desembocadura i gaudir de la platja de Ca l’Arana -una platja restringida al públic i amb gran riquesa d’aus- és sempre un pla perfecte.

I, segon, la platja del Prat, l’única pràcticament verge de l’àmbit metropolità.

Si parlem de restaurants on acostumo a anar hauríem de parlar del nou ‘Celler All i Oli,’ molt recomanable a El Prat, carrer Ferran Puig, 36. Era un restaurant tradicional de la ciutat que han recuperat ara amb un nou format modern i on aposten pel producte de proximitat amb plats excel·lents.

Els espais del Delta

Del meu poble, si es visita El Prat pel matí cal anar a passejar pels espais naturals del Delta i arribar a la platja.

I si es visita al vespre, El Prat és una ciutat cultural magnífica, que s’ha vist notablement reforçada amb la recuperació del Teatre L’Artesà. Un pla perfecte de dissabte és anar a prendre alguna cosa al Café L’Artesà, al carrer del Centre, 33; veure una obra de primer nivell al teatre; i per després, a deu minuts caminant, s’arriba a La Capsa, a l’avinguda del Pare Andreu de Palma, 5, on es dina i sopa de meravella i es poden disfrutar concerts també de primer nivell. Pel que fa als esports, m’agrada practicar pàdel, encara que també faig senderisme.

Les tapes i els productes del Prat

Les millors tapes d’El Prat i possiblement de la comarca estan a la Casa Meli, carrer d’Indústries, 15. Plats generosos de cuina de tota la vida i amb un preu equilibrat; bon ambient i ben decorat, amb un pati interior tipus andalús, magnífic. Mític! I per la nit al pati de la terrassa del Café L’Artesà que com comentava abans es troba al carrer del Centre, 33, o a La Capsa, que es troba a l’avinguda del Pare Andreu de Palma, 5.

Per comprar al municipi recomano anar a Carxofa Prat a la paradeta del Mercat Municipal de ‘La Masia’; a El Rebost del Pagès, que es troba al carrer d’Indústries, 94 o a Cal Trilla, al carrer Girona, 111; i, també, fonamental, la nostra joia agrícola, el gall potablava a la Granja Avícola Torres (pollastre, o bé canelons, croquetes, lassanyes...).

Mirador pels 'spotters'

El Prat és una ciutat coneguda també per l’aeroport i els anomenats ‘spotters’, fotògrafs que venen a la ciutat a retratar els avions. Anant per la carretera de la platja, hi ha un mirador d’avions que acostuma a deixar bocabadats els nens i nenes. Per tant, un lloc fantàstic per anar amb els infants.

El meu millor estiu

Si he d’escollir el millor estiu seria el de l’any passat. Va ser, segurament el més impactant, a Malàisia, l’any del meu casament.

Aquest any serà especial perquè valorarem molt més algunes qüestions quotidianes que hem perdut durant uns mesos per la Covid-19 i que ja trobem molt a faltar.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+

0 comentarios

Portada | | Búsquedas | [ RSS - XML ] | Política de privacidad y cookies | Aviso Legal
Comunicación Metrobcn, S.L. :: Redacció: Raurich, 62 (08830) Sant Boi de Llobregat
Contacto