www.elllobregat.com

AMBAIXADORS

“Del Baix Llobregat compraria fruites i verdures, que són patrimoni!”

“Del Baix Llobregat compraria fruites i verdures, que són patrimoni!”

Tana Collados Periodista de TV3, especialista en gastronomia

Aquest estiu serà diferent i especial perquè el Covid ens ha marcat la vida i segurament el futur, pero també podrem fer el que el Covid ens deixi!

Per BCN Content Factory

Segurament (així ho espero )hauré de treballar molt pels meus projectes al lloc on treballo, TV3. Si he d’anar per la comarca, els meus racons preferits són els espais que limiten amb el Vallès Occidental i també Collserola.

Si parlem de restaurants, no acostumo a freqüentar-los, ho faig poc. Però si que tinc pendent la Marimorena de Sant Boi, que està a la Ronda Sant Ramón, 151.

A l’hora de visitar llocs de la meva ciutat sens dubte escullo Can Calopa, que forma part del municipi de Barcelona, tocant amb Molins de Rei i St Cugat. Abans d’arribar-hi, pareu-vos a Sant Bartomeu de la Quadra, que pertany al terme municipal de Molins de Rei. També us recomano la platja del Prat i la ruta en bici del mateix municipi. Ara, si he d’anar amb nens, cap lloc com El Prat i Collserola.

Cireres, espàrrecs, pollastres...

Comprar, sens dubte al meu municipi i especialment fruites i verdures, que són patrimoni natural! Les cireres, els espàrrecs, el pollastre, com a productes preservats, però en general tot el que es produeix a les hortes del Parc Agrari...i més enllà.

No podria escollir cap estiu enyorat o el millor de la meva vida perquè en tinc molts!!!

Us reconec que aquest estiu serà diferent i especial perquè el Covid ens ha marcat la vida i, segurament, el futur.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+

0 comentarios

Portada | | Búsquedas | [ RSS - XML ] | Política de privacidad y cookies | Aviso Legal
Comunicación Metrobcn, S.L. :: Redacció: Raurich, 62 (08830) Sant Boi de Llobregat
Contacto