www.elllobregat.com

AMBAIXADORS

'Aquest estiu no agafarem avions, gaudirem del nou estil de vida ‘slow’”
Ampliar

"Aquest estiu no agafarem avions, gaudirem del nou estil de vida ‘slow’”

Mireia Navarro, Periodista i directora de Ràdio Cornellà

Els meus racons preferits del Baix Llobregat són el passeig marítim de Castelldefels i el de Gavà i el Parc de Can Mercader de Cornellà, ciutat qur recomano per anar de tapes

Per BCN Content Factory

Aquest estiu vull passar molt de temps a l’aire de lliure, si pot ser a dins de l’aigua. El meu desig és poder submergir-me a l’aigua del mar i fer una mica de snorkel, quan sigui possible.

Els meus racons preferits de la comarca? M’agrada molt passejar pel passeig marítim de Castelldefels i Gavà a qualsevol època de l’any. També m’agrada el Parc de Can Mercader de Cornellà amb tantes possibilitats per passar una bona estona a l’aire lliure, el trenet, les exposicions del Palau i el Museu de les Matemàtiques.

Els restaurants que acostumo a freqüentar són la Traska Truska de Molins de Rei, al Passeig del Terraplè, 82, i el Para Vós, al Passeig Marítim, 3, a Castelldefels.

Modernisme extraordinari

Què recomano visitar? És una pregunta fàcil, ja que dos dels edificis modernistes més extraordinaris estan ubicats a Sant Joan Despí. Són la Torre de la Creu i Can Negre de l’arquitecte Jujol i em porten molts bons records.

Per anar de tapes, no tinc cap dubte, recomano anar a Cornellà. Allà hi ha els millors bars de tapes. Em quedo amb el Bar de la Patata i la Cabaña del Parque.

Comerç de proximitat

Si he de recomanar comprar alguna cosa del meu municipi diria que tenim un comerç de proximitat que s’ha mogut molt en els temps del confinament, oferint la possibilitat de fer comandes per telèfon i WhastApp i portar-les a domicili.

A l’eix comercial del carrer Bon Viatge pots trobar una mica de tot, des de la bodega Vinoscopio a la carnisseria J&J.

Ioga per Youtube

Si parlem d’esports, practico TBC i pilates al pavelló municipal i l’Ajuntament ha mantingut les classes durant l’estat d’alarma a través d’Instagram: ha estat fantàstic. A més, aquests dies també he recuperat la pràctica de ioga per Youtube, que era un desig que tenia de feia temps.

Per anar amb nens... En el nostre cas, ens agrada molt anar al Garraf, concretament a Sitges a passar el dia, passejar pels seus carrerons o per la sorra de la platja, menjar gelats a qualsevol de les seves gelateries artesanals i, a l’estiu, fer una bona remullada.

El meu millor estiu

Els millors records de la infantesa són els que tinc de les estades a Platja d’Aro en un càmping a la platja. Tot el dia a la cala, amb l’olor dels pins i dins de l’aigua.

Aquest estiu no agafarem avions. Farem turisme de proximitat i gaudirem d’aquest nou estil de vida slow que hem practicat durant els darrers mesos, gaudint de les coses senzilles com ara sentir la natura.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+

0 comentarios

Portada | | Búsquedas | [ RSS - XML ] | Política de privacidad y cookies | Aviso Legal
Comunicación Metrobcn, S.L. :: Redacció: Raurich, 62 (08830) Sant Boi de Llobregat
Contacto