www.elllobregat.com

AMBAIXADORS

'Aquest estiu trindré la sort de poder seguir gaudint de tota la meva família malgrat la pandèmia'
Ampliar

"Aquest estiu trindré la sort de poder seguir gaudint de tota la meva família malgrat la pandèmia"

Caty García Publicista

Les mines arqueològiques i les platges de Gavà són dos llocs incomparables. El meu millor estiu va ser el del viatge a Méxic per l’entorn paradisíac que vaig trobar

Per BCN Content Factory

Els meus plans per l’estiu, un cop puguem desplaçar-nos amb normalitat, seran fer una ruta per les platges d’Andalusia en cotxe.

Els meus racons preferits de la comarca són la muntanya de Sant Ramon, sortint de Viladecans i la platja de Castelldefels.

Els restaurants que m’agraden i que acostumo a freqüentar de la comarca són el de Can Moyás, del c. Estrella de Mar, 10, de Castelldefels i l’Amar, al c. 5, 6, del mateix municipi. Per anar de tapes, m’agraden el Lizarran, a l’avda. Santa Maria, 3, y Txalaka, al Passeig Marítim, 240, els dos a Castelldefels. I per prendre una copa, el Restaurant Elefant, al passeig Can-Viñas, 12, de Castelldefels.

Visita per Gavà

Per visitar, recomanaria les mines arqueològiques i la platja de Gavà.

Un bon lloc per comprar al meu municipi és al mercat de la Torre Lluch de Gavà, especialment, verdures i fruites de proximitat.

Si parlem d’esports, m’agrada el running, el pilates i el ball. I per anar amb nens el Parc de Torreblanca entre Sant Just Desvern i Sant Feliu.

El meu millor estiu

El 2008 vaig fer un viatge a Mèxic. Va ser inoblidable per l’entorn tant paradisíac que vaig trobar i la quantitat d’experiències que vaig tenir i llocs que vaig conèixer. Aquest estiu serà especial perquè tindré la sort de poder seguir gaudint de tota la meva família després d’aquesta pandèmia.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+

0 comentarios

Portada | | Búsquedas | [ RSS - XML ] | Política de privacidad y cookies | Aviso Legal
Comunicación Metrobcn, S.L. :: Redacció: Raurich, 62 (08830) Sant Boi de Llobregat
Contacto