www.elllobregat.com
“Recomano comprar la cervesa 'Encantada' que es pot aconseguir als cellers de Begues”
Ampliar

“Recomano comprar la cervesa 'Encantada' que es pot aconseguir als cellers de Begues”

Albert Rojas, Periodista

Els meus plans per aquest estiu un cop puguem desplaçar-nos amb normalitat són tornar a quedar amb els amics que viuen una mica mes lluny i que no veig des de fa temps. I si pogués, visitar també a la família que viu a Sevilla.

Por BCN Content Factory

Els meus racons preferits de la comarca, són El Mur de Begues, on hi han unes vistes impressionants de tota la comarca i també el passeig marítim de Castelldefels, on es pot passejar tranquil·lament i anar a prendre alguna cosa.

Si parlem de restaurants... com a fan del sushi que sóc, cal esmentar el restaurant japonès Umi, al passeig de Joan Maragall, 13 de Gavà. La Vila, al carrer 5, 24, de Castelldefels, que és un bon lloc també per pizzes i pastes.

Indrets per visitar del poble, a banda del Mur, imprescindible si es puja a Begues hi ha la Rambla, el centre de l’activitat del poble.

Tapes i copes

Per anar de tapes, a Begues m’agrada el bar Pik and Beer, situat a la Rambla. I també Can Cargolet, ben a prop. I per prendre una copa, per exemple, al Flamingo Café, al Passeig Marítim, 215 de Castelldefels.

Del meu municipi, Begues, recomano comprar la cervesa “Encantada” que es pot aconseguir als cellers del propi poble.

Si parlem d’esports, practico boxa encara que pel meu propi compte. I ara que arriba l’estiu i la calor, per anar amb nens i passar l’estona, la platja de Gavà es una bona opció.

El meu millor estiu

El meu millor estiu va ser fa tres anys. Va ser el primer any en el qual el meu grup d’amics participava a les Penyes de Begues, durant les festes del poble que són, sens dubte, els dies més esperats de l’any, i en aquell cas ho eren més en ser la nostra primera edició. Durant tres dies ens juntem tots els amics i tots el joves del poble, en carpes, per passar-ho bé amb molt bona música.

Aquest estiu serà especial perquè després de mesos confinats, per fi es podrá sortir encara que no sigui com qualsevol altre estiu. Serà un estiu diferent i tocarà pasar-ho de la millor manera possible.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+

0 comentarios

Portada | | Búsquedas | [ RSS - XML ] | Política de privacidad y cookies | Aviso Legal
Comunicación Metrobcn, S.L. :: Redacció: Raurich, 62 (08830) Sant Boi de Llobregat
Contacto