www.elllobregat.com

AMBAIXADORS

“Un passeig en bici fins a la platja de les Filipines, a Viladecans, tot un plaer”
Ampliar

“Un passeig en bici fins a la platja de les Filipines, a Viladecans, tot un plaer”

Vanesa Maillo, Periodista i Comunicació a Equivalenza

Aquest estiu de 2020 serà especial perquè viurem els petits plaers més intensament.

Per BCN Content Factory

Per aquest estiu, si tot va bé, viatjaré a les illes (Eivissa amb amigues i viatge de desconnexió a Menorca) i marxaré a practicar surf i ioga a Portugal.

Els meus racons preferits de la comarca són la platja de Castelldefels, especialment amb amics; el passeig Marítim de Gavà, per fer-lo en patins, i l’ermita de Sant Ramon, per fer esport.

Acostumo a freqüentar diferents restaurants de la comarca, el Mona Negra, que es troba a l’avenida de los Baños, 39 de Castelldefels i també a la Canija, al passeig Marítim, 214, també de Castelldefels. Ah, i per sopar amb rialles, les nits d’estiu amb Improshow al Chiringuito Ananda, també al Passeig Marítim, 139I. Per anar de tapes, recomano La Fàbrica de Tapes, a l’avinguda Maria Girona, 38, de Sant Boi. I per prendre una copa a la nit diría el Takua, amb jocs de taula; l’Stadium, mentre ballem, i el Chiringuito Chalito, aprofitant la brisa del mar.

Pujada a Sant Ramon

Jo recomano del meu poble pujar a l’ermita de Sant Ramon, prendre un gelat a la Gelateria del Pas, berenar a Bakery Café i gaudir d’un còctel volcà a Tropical Manao’s.

Si parlem d’esports, ara vaig al gimnàs, practico ioga (Flow Yoga, a Castelldefels) i faig esport a l’aire lliure, tot i què des de ben petita he jugat a bàsquet al Club Bàsquet Femení Viladecans i al Llor de Sant Boi de Llobregat.

Recomano per anar amb nens i en cotxe... bé, millor encara, sense cotxe, aprofitar el nou camí i anar en bici fins a la platja de les Filipines, a Viladecans.

El meu millor estiu

L’any passat vaig marxar jo sola a Hawaii durant tot un mes a practicar el meu anglès. Va ser una experiència increïble i ino-blidable, plena d’aventures i de persones meravelloses.

Aquest estiu serà especial perquè viurem els petits plaers més intensament.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+

0 comentarios

Portada | | Búsquedas | [ RSS - XML ] | Política de privacidad y cookies | Aviso Legal
Comunicación Metrobcn, S.L. :: Redacció: Raurich, 62 (08830) Sant Boi de Llobregat
Contacto