www.elllobregat.com

AMBAIXADORS

“A Sant Just hi ha uns Escape Rooms fantàstics i necessitem més oferta comercial”
Ampliar

“A Sant Just hi ha uns Escape Rooms fantàstics i necessitem més oferta comercial”

Alex Puigmal, Periodista

Crec que aquest any 2020 serà especial perquè mai haurem tingut un estiu amb mesures preventives de cap pandèmia i haurem d’anar amb compte.

Per BCN Content Factory

La meva intenció per a aquest estiu és aprofitar el temps al màxim. En principi estava pensant fer turisme local, per poder ajudar a tirar endavant al país amb el nostre propi turisme.

Els meus racons preferits de la comarca diria que són el Mirador de Begues, que m’agrada molt, ja que és un lloc idoni per gaudir del silenci i contemplar un paisatge totalment panoràmic del sud del Baix Llobregat. També destaco la Penya del Moro, situat dins del límit del parc de Collserola, en una zona anomenada bosc del Ginestar, al municipi de Sant Just Desvern.

Si parlem de restaurants, en freqüento pocs, però m’agrada la Fàbrica, al Carrer d’Àngel Guimerà, 137 (Esplugues de Llobregat). També destaco El Caliu, que fan molt bona la carn a la brasa, i està situat al barri on visc, Finestrelles.

El refugi de la Guerra Civil

Què veure pel meu municipi? Doncs, -jo sóc d’Esplugues de Llobregat- concretament de Finestrelles com ja he dit, però la major part del temps d’oci el passo a Sant Just Desvern. D’aquest últim municipi recomano visitar el refugi -del carrer de les Escoles- que es va fer durant la Guerra Civil. També recomano visitar el Walden, un edifici molt emblemàtic.

Per anar de tapes... A la comarca hi ha l’Espai Mireia, a la Plaça Mireia (Esplugues de Llobregat) a on s’hi està bé. És el meu lloc preferit per gaudir de tranquil·litat, bones vistes, i bon menjar.

Menjar fresc i bo

Si he de recomanar què comprar pel meu municipi, diria que a Sant Just el menjar del mercat és molt fresc i molt bo. Però no hi ha gaires serveis o productes per comprar en aquest municipi; necessitem més oferta local. A Esplugues tampoc hi ha massa cosa a nivell de gastronomia.

Si parlem d’esport... Jo practicava futbol a l’Atlètic Sant Just i m’agradaria seguir-lo practicant. Aquesta temporada no he fet esport a causa d’una operació del genoll que he tingut.

Per anar amb nens i la família recomano el mirador de Begues. Està molt bé, tot i que seria més per fer-hi una passejada. I si no, a Sant Just hi ha uns Escape Rooms que són fantàstics. La platja de Castelldefels també és molt agradable.

El meu millor estiu

Aquest estiu passat va ser el millor de la meva vida. Vaig anar a Eivissa amb amics, i ens ho vam passar molt bé. També vaig anar 10 dies a casa d’un amic a la Costa Brava. Per altra part, destaco el campus de futbol a Sant Just Desvern, on vaig ser un dels monitors durant dues setmanes.

Crec que aquest any 2020 serà especial perquè mai haurem tingut un estiu amb mesures preventives de cap pandèmia i haurem d’anar amb compte.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+

0 comentarios

Portada | | Búsquedas | [ RSS - XML ] | Política de privacidad y cookies | Aviso Legal
Comunicación Metrobcn, S.L. :: Redacció: Raurich, 62 (08830) Sant Boi de Llobregat
Contacto