www.elllobregat.com

UN ESTIU D'ACCIÓ

Centaures en el Baix
Ampliar

Centaures en el Baix

Por Marina Serrano Pérez (BCN Content Factory)

El Baix Llobregat, a prop de qualsevol població al sud de la metròpoli barcelonina amb cotxe, és el lloc ideal per a realitzar activitats a l’aire lliure amb animals, especialment amb els cavalls i poder gaudir d’un munt d’activitats, natura i història.

Malgrat el desconeixement de molts, la comarca acull un gran nombre d’hípiques amb activitats tant per als amants dels equins com pels que desitgen iniciar-se i poder trobar l’opció d’estar a prop dels seus animals favorits. Aquí us en deixem una llista d’algunes d’elles.

VILADECANS / Tots a cavall – Can Feliu

Amb l’objectiu de fer gaudir tothom del món del cavall, Can Feliu és un espai privilegiat a l’entorn del Parc Natural del Delta del Llobregat que ofereix diverses activitats eqüestres pensades per a tots els nivells i totes les edats. Els més petits poden començar a practicar aquest esport a partir dels 4 anys a les classes del Poni Club.

La autèntica natura

A la Granja-Escola de l’Hípica Can Feliu hi podeu trobar tota mena d’animals domèstics.

¿Has tingut mai un conill als braços? ¿Has pogut acariciar un porc vietnamita? ¿Has jugat mai entre ovelles? Podràs conèixer, observar i fins i tot tocar cada una de les espècies que hi trobaràs, acompanyat d’un monitor que t’explicarà tota mena de curiositats. T’estan esperant!

https://hipicacanfeliu.wordpress.com/

GAVÀ / Can Pitarch & Hípic Club Internacional

Molt a prop de Barcelona, a Gavà, podràs realitzar sortides i excursions a cavall en plena natura, a més, a Can Pitarch & Hipic Club podràs fer classes d’equitació com activitat extraescolar o de cap de setmana tant per a nens com per a adults.

Escola d’equitació

El Poni Club es per a nens de 3 a 7 anys on aprendran el govern i la cura dels cavalls i on s’aprenen les primeres nocions de l’equitació formant una bona base amb classes particulars.

Gaudeix dels cavalls en família

Can Pitarch és una oportunitat per a gaudir en família i passar un dia inoblidable amb excursions a cavall per a adults i nens majors de 7 anys, guiades per un monitor. Una gran activitat per a tots els membres de la família on els nens gaudiran d’un agradable passeig acompanyats dels pares sota la supervisió d’un monitor en un recorregut amb poni o cavalls petits de 30 minuts.

https://www.hipiclub.com

SANT JUST DESVERN / Club Hípic Sol Solet

L’hípica Sol Solet és pionera en els anomenats Pony Games. Aquest esport consisteix en diferents proves que es realitzen en equip i sempre en una pista dividida en carrils. Principalment, el treball en equip és el que distingeix aquest esport del domatge o dels salts, on els genets competeixen sols.

A Sol Solet no només trobaràs classes per a totes les edats (mínim 3 anys) i nivells, sinó que també ofereixen classes d’equinoteràpia, una tècnica avançada on millorar l’equilibri i la mobilitat, així com la comunicació i el comportament. Sol Solet ofereix classes individualitzades, o en grups reduïts, totalment adaptades a les possibilitats.

http://www.hipicasolsolet.es/

TORRELLES / Can Nicolau

Crear una relació amb els animals és important, i això es el que fan a la Hípica Can Nicolau. Amb servei de pupil·latge, amb àmplies quadres i paddocks amb refugi, classes d’equitació, venda de cavalls on podràs comprar-ne un i gaudir de l’experiència única que és tenir un amic de quatre potes.Pots posar-te en contacte amb ells i buscaran aquell cavall que s’adapti millor al teu nivell i necessitats, tant si es vol per sortir al camp com si es vol per iniciar-se en la doma clàssica.

Gaudeix del teu aniversari

Vols una festa d’aniversari única? Can Nicolau ofereix tota mena d’activitats divertides en un entorn tranquil i diferent. Pots anar acompanyat dels teus amics i ells s’encarreguen de fer la teva festa a mida, no et preocupis per res. Només cal gaudir i passar-s’ho bé!

https://www.hipicatorrellescannicolau.com

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+

0 comentarios

Portada | | Búsquedas | [ RSS - XML ] | Política de privacidad y cookies | Aviso Legal
Comunicación Metrobcn, S.L. :: Redacció: Raurich, 62 (08830) Sant Boi de Llobregat
Contacto