www.elllobregat.com

AMBAIXADORS

L'ambaixador Josep Maria Canalias Balletbó durant l'estiu de fa uns anys.
Ampliar
L'ambaixador Josep Maria Canalias Balletbó durant l'estiu de fa uns anys.

“Recomano comprar el pollastre pota blava i les carxofes pratenques”

Josep Maria Canalias Balletbó, director de la revista Delta, del Prat

Per anar a visitar i veure del Prat, m’agraden molt els espais naturals del Delta i el Museu de l’Aeronàutica, situat a l’espai aeroportuari

Per BCN Content Factory

Per aquest estiu farem sortides per diferents punts de la Costa Brava, tenint com a base Sant Feliu de Guíxols. Aprofitarem per retrobar-nos amb indrets del Baix i Alt Empordà a on feia temps que no hi anàvem.

Els meus racons preferits de la comarca són els espais naturals del Delta, al Prat, El Remolar-Filipines, a Viladecans i l’Ordal baixllobregatí.

De restaurants que acostumo a freqüentar són el Dos de vins, que està situat al Carrer de Caldetes, 10, al Prat, i Major 36, al Carrer Major, 36, a Gavà. Si parlem de tapes, bàsicament em bellugo pel Prat. Hi ha diferents ofertes, tapes d’autor en alguns casos, però sigui com sigui totes molt interessants.

A l’hora de prendre una copa a la nit, a l’estiu sempre en espais a la vora del mar, on es pugui xerrar i gaudir de l’entorn amb tranquil·litat, fins a la matinada.

Per anar a visitar i veure del Prat, m’agrada molt i recomano els espais naturals del Delta i el Museu de l’Aeronàutica, situat a l’espai aeroportuari.

Del meu municipi, si he d’escollir què comprar, he d’admetre que l’oferta és de qualitat i molt variada en tot el teixit comercial de la ciutat. A nivell gastronòmic aconsello comprar el pollastre pota blava i les carxofes pratenques. Ambdós productes es poden adquirir al Mercat Municipal. La fruita i verdura de proximitat també la podeu trobar al Mercat de pagès, que se celebra tots els dissabtes a la Plaça Pau Casals, i a altres punts de venda repartits per la ciutat.

Per altra banda, he de dir que m’agrada fer running, si em pregunteu sobre quin esport faig.

Per anar amb les criatures recomano visitar Catalunya en Miniatura. I un altre lloc interessant també és la platja del Prat.

El meu millor estiu

El meu millor estiu seria un dels últims, concretament el del 2018, a Menorca, a on hi era amb tota la família. Va ser una experiència entranyable, tornar a ‘viure’ tots plegats, sota el mateix sostre, fills i néts molt petits, durant uns dies.

Aquest estiu serà especial, perquè recuperarem una certa normalitat, que no sabem com serà, per altra banda. Amb molts matisos, sí, però hi haurà una descompressió necessària.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+

0 comentarios

Portada | | Búsquedas | [ RSS - XML ] | Política de privacidad y cookies | Aviso Legal
Comunicación Metrobcn, S.L. :: Redacció: Raurich, 62 (08830) Sant Boi de Llobregat
Contacto