www.elllobregat.com

AMBAIXADORS

“Recomano comprar les galetes Mamuts de Viladecans”
Ampliar

“Recomano comprar les galetes Mamuts de Viladecans”

Laura Porta, Periodista

Aquest estiu tinc pensat anar al meu apartament de Calafell, gaudir de la platja, llegir molt, escriure, practicar ciclisme i patinatge i fer plans divertits amb els meus amics.

Per BCN Content Factory

Els meus racons preferits de la comarca són Catalunya en Miniatura (Can Balasch de Baix, s/n, 08629 Torrelles de Llobregat) i el Mirador del Semàfor (El Prat).

Els restaurants que m’agraden i que acostumo a freqüentar són el Diversus (Carretera de la Santa Creu de Calafell, 73, 08830 Sant Boi de Llobregat, Barcelona) i La Canija (Passeig Marítim, 214, 08860 Castelldefels, Barcelona).

Els llocs que recomano per visitar del meu municipi, Viladecans, són el centre comercial The Style Outlets, la platja de les Filipines i la muntanya de Sant Ramon.

De tapes

Per anar de tapes, m’agrada el Traska Truska (Passeig del Terraplè, 82, 08750 Molins de Rei, Barcelona) i al Can Pepe, (Carrer de Joan Fiveller, 8, 08840 Viladecans, Barcelona). Us recomano fer reserva, ja que el local és petit.

I per prendre una copa aconsellaria anar al Rober’s The Original (Passeig Marítim, 236, 08860 Castelldefels, Barcelona) i al Guingueta Mona Roja (Passeig Maritim, 45, 08860 Castelldefels, Barcelona).

Ciclisme i patinatge

Si parlem d’esports, practico el ciclisme i el patinatge en línia.

Un producte típic del meu municipique recomano són les galetes Mamuts, que podeu trobar a Bakery Café, Forn de la Plaça, Forn Santacreu, La Despensa de Eva, Pastiforn Llorenç.

Per anar amb nens... Doncs potser és interessant anar al Canal Olímpic de Catalunya (Av. del Canal Olímpic, 17, 08860 Castelldefels, Barcelona).

El meu millor estiu

El millor estiu va ser el del 2014, quan vaig fer un creuer que anava de Venècia fins a Istanbul. Em va fer molt feliç gaudir dels paisatges i, sobretot, de les illes gregues.

Aquest estiu del 2020 serà especial perquè valorarem més les petites coses: gaudir del temps en família o amb els amics, menjar al nostre restaurant preferit, gaudir dels rajos de sol o de l’aire fresc de la muntanya, sentir el soroll del mar o el cant dels ocells, apreciar el turisme nacional.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+

0 comentarios

Portada | | Búsquedas | [ RSS - XML ] | Política de privacidad y cookies | Aviso Legal
Comunicación Metrobcn, S.L. :: Redacció: Raurich, 62 (08830) Sant Boi de Llobregat
Contacto