www.elllobregat.com

AMBAIXADORS

L’alcalde José Ignacio Aparicio al cim més alt de l’Àfrica, el Kilimanjaro.
Ampliar
L’alcalde José Ignacio Aparicio al cim més alt de l’Àfrica, el Kilimanjaro.

“Intentarem començar l’agost amb la nostra Festa Major”

José Ignacio Aparicio, Alcalde de Cervelló

Des del nucli urbà de Cervelló tens mil excursions divertides: rieres, mines, fonts, formacions rocoses, masies, esglésies, monestirs...

Per BCN Content Factory

Aquest estiu tinc planejat intentar començar l’agost amb la nostra Festa Major, sempre amb els condicionants que quedin quan passi aquesta crisi. I després sempre m’agrada conèixer algun lloc nou, tot i que segurament no anirem molt lluny.

Si he d’escollir els meus racons preferits de la comarca, en tinc tres. Tots de muntanya. Collserola, Montserrat i les muntanyes de l’Ordal i fins al Garraf. Perfectes per passejar, córrer o anar en bici.

Si surto algun dia a dinar, em quedo a Cervelló. Can Rafel, que està ubicat a la urbanització Can Paulet, és un lloc molt recomanable i que està entre els 50 millors restaurants del Baix Llobregat.

Natura i patrimoni

Cervelló és natura i patrimoni. Per visitar-lo diria que no ens podem perdre l’entorn de l’Església de Santa Maria de Cervelló; ho recomano, amb el castell i les tombes antropomòrfiques, o Sant Ponç. Els dos envoltats de boscos, muntanyes, baumes... Cervelló està ple d’indrets màgics per gaudir.

Si he de dir on m’agrada anar de tapes, jo no surto gaire però al carrer Major del poble i la Rambla trobem tot el que necessitem per prendre alguna cosa amb el tapeo corresponent.

Si he de recomanar comprar alguna cosa del meu municipi diria que els pastissos... A la pastisseria Permanyer en trobaràs de boníssims.

Si parlem d’esports, m’agrada qualsevol relacionat amb la natura. Sobretot faig curses de muntanya, com més llargues, millor. Ara estic apuntat a un parell de 100 km, la primera a Sierra Nevada, l’altra al País Basc, l’Hiru Haundiak. A veure si les condicions ens deixen fer-les. I si algú vol fer una cursa a Cervelló, al novembre tenim la Pota Roja. Fantàstica.

Per anar amb nens jo dic que des de qualsevol punt de la comarca o de l’Àrea Metropolitana arribes a Cervelló en menys d’una hora. Tot i que també pots arribar en bus o bicicleta. Des del nucli urbà tens mil excursions divertides: rieres, mines, fonts, formacions rocoses, masies, esglésies, monestirs...

El meu millor estiu

Un viatge per la Patagònia, amb motxilla, tenda de campanya i transport públic, fa ja molts anys... Almenys fa 30 anys. Vam descobrir un món nou, i ho vaig poder compartir amb la persona que estimava i que continuo estimant. Vegetació, glaciars, animals, solitud... Pràcticament caminàvem solets pels Andes.

Aquest estiu serà especial perquè entre tots i totes haurem superat aquesta crisi i espero que reflexionem com a societat i intentem tots plegats fer el possible per viure en un món molt millor del que tenim. Més sostenible, sense tantes desigualtats i amb molta més justícia social.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (1)    No(0)

+

0 comentarios

Portada | | Búsquedas | [ RSS - XML ] | Política de privacidad y cookies | Aviso Legal
Comunicación Metrobcn, S.L. :: Redacció: Raurich, 62 (08830) Sant Boi de Llobregat
Contacto