www.elllobregat.com

AMBAIXADORS

'Dubto que surti a l'estranger'
Ampliar

"Dubto que surti a l'estranger"

Josep Sucarrats, periodista i director de la revista 'Cuina'

Del meu poble, Abrera, recomano visitar l'església de Sant Pere i l'entorn rural de Sant Ermengol

Per BCN Content Factory

Per a aquest estiu, un cop puguem desplaçar-nos amb normalitat no tinc plans: si ja sóc poc planificador habitualment, en aquestes condicions, encara menys! M'adaptaré al que es pugui fer i als dies de vacances que pugui tenir. En tot cas, dubto que surti a l'estranger.

Dels meus racons preferits de la comarca n'escullo dos: el nucli antic de Collbató i la colònia Güell.

Si em pregunteu de gastronomia acostumo a freqüen­tar restaurants com El Lal, al Carrer Cavallers, 18, i el 7 Culleres, al Carrer de Sant Antoni, 40, tots dos a Esparreguera. Si parlem de llocs per menjar tapes, El Cèntric, del Prat. També recomano La Vermuteria, al Carrer de l'Església, 27, d'Olesa. I ja per acabar el dia, durant les nits d'estiu, m'encanta assistir a festes populars.

Del meu poble, Abrera, recomano visitar l'església de Sant Pere i l'entorn rural de Sant Ermengol. I si s'ha d'anar a comprar, no en tinc cap dubte: el vi de la terra, a Cal Garrigosa, a Abrera, al Carrer Rebato, 70, és clar.

Si parlem d'esports, no en practico cap! És que, les coses com són, no m'agraden...

Si he de recoma­nar anar amb nens, tot i que jo no en tinc, ni nebots, i no m'acostumo a trobar en aquesta tessitura, potser els duria al Museu del Ferrocarril de Vilanova i la Geltrú.

El meu millor estiu

Gairebé mai no he repetit destinacions d'estiu. L'excepció són els tres estius que vaig visitar Normandia, i en guardo molt bon record.

Però aquest estiu serà diferent i especial perquè segurament no hi haurà festes majors i haurem de pensar altres maneres de trobar-nos.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+

0 comentarios

Portada | | Búsquedas | [ RSS - XML ] | Política de privacidad y cookies | Aviso Legal
Comunicación Metrobcn, S.L. :: Redacció: Raurich, 62 (08830) Sant Boi de Llobregat
Contacto