www.elllobregat.com

AMBAIXADORS

“Recomano un recorregut pels camps de cirerers que hi ha entre Torrelles i Cervelló”
Ampliar

“Recomano un recorregut pels camps de cirerers que hi ha entre Torrelles i Cervelló”

Jesús A. Vila, periodista, historiador i escriptor

“Us recomanaria el bar La Tecla, les millors croquetes del món”

Per BCN Content Factory

Per a aquest estiu tenia uns plans magnífics, però els haurem d'ajornar. La idea era anar a Vancouver (Canadà), on viu el meu fill i les meves nétes i portar-nos-les a passar l'estiu amb nosaltres a Barcelona. No crec que les fronteres estiguin obertes, així que ens conformarem en veure-les per Skype.

Racons favorits del Baix? N'hi ha molts de valuosos, però n'esmentaré dos que pels seus valors paisatgístics i naturals són molt recomanables: la finca i l'estany de La Ricarda, al Prat i les Coves del Salnitre de Collbató.

Uff, si parlem de gastronomia acostumo a freqüentar molts restaurants, que difícil triar-ne un... Recomanaria un parell: Plats, al Carrer de Mossèn Joaquim Palet i Bertomeu, 5 a Cornellà, i La lluna en un cove, al Carrer de Frederic Soler, 48 al Prat. Tema tapes, com que considero que l'Hospitalet també és comarca, us recomanaria el bar La Tecla (les millors croquetes del món) al carrer Girona. I per prendre una copa a la nit, crec que a qualsevol lloc amb música d'ambient (baixeta), a l'aire lliure a ser possible i on preparin un bon Gintònic.

Jo recomanaria visitar, encara que Torrelles és un poble petit però té un parell de recorreguts fantàstics, especialment a mitja primavera: un recorregut pels camps de cirerers que hi ha entre Torrelles i Cervelló i una pujada al Puig Vicenç que està ubicat en el límit entre Torrelles i Begues.

Del meu municipi recomano comprar cireres quan fan la mostra el primer diumenge de juny (Torrelles de Llobregat) i les Torretes de Cal Forneret (pregunteu al poble: no té pèrdua).

D'esports. Faig bici sense moure'm de casa. I una mica de natació (ídem)

Si he de recomanar algun lloc per anar amb nens, doncs diria a Catalunya en Miniatura (a 10 minuts caminant de casa).

El meu millor estiu

Seria difícil triar-ne un perquè els estius tenen molt a veure amb l'edat i la companyia. Recordo especialment un estiu que la família va llogar una habitació a una masia de Begues, que va resultar inoblidable. Jo tenia 9 o 10 anys...

Aquest any serà especial perquè tindrem més ganes de sortir que mai... Però malauradament haurem de reprimir-nos un xic.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (1)    No(0)

+

0 comentarios

Portada | | Búsquedas | [ RSS - XML ] | Política de privacidad y cookies | Aviso Legal
Comunicación Metrobcn, S.L. :: Redacció: Raurich, 62 (08830) Sant Boi de Llobregat
Contacto