www.elllobregat.com

GASTRONOMIA

El xef Òscar Manresa, compromès amb la tasca social
Ampliar

El xef Òscar Manresa, compromès amb la tasca social

Per BCN Content Factory

El creador del Kauai ha col·laborat durant el confimanet amb la campanya ‘Menjar amb tu’ impulsada per La Vanguardia

Com una gran part de la societat, quan el confinament al qual ens va obligar la pandèmia de coronavirus va començar, Òscar Manresa no va sortir de casa. El seu confinament va durar un mes, moment en el qual va posar-se mans a l'obra col·laborant amb diferents entitats i iniciatives, com 'Menjar amb tu', donant dinars solidaris per a les famílies amb més problemes econòmics. "Hem acabat fent 50.000 plats solidaris", explicava a finals de juny al mitjà municipal de Gavà, El Bruguers.


Alhora que desenvolupa una tasca social, el cuiner gavanenc ha posat a punt el seu restaurant de Gavà per la temporada d’estiu


'Menjar amb tu' és un projecte liderat pel xef Romain Formell, amic i soci de Manresa al restaurant Chef's Table, i amb el suport de la secció Comer de La Vanguardia. A més del propietari del Kauai, van participar altres xefs reconeguts com Ferran Adrià, Nandu Jubany o Paco Pérez. Després de ser part important d'aquesta iniciativa solidària, el xef de Gavà està decidit a impulsar la seva pròpia fundació. "Ho hem fet aquests últims mesos i no vull deixar de fer-ho", assegura Manresa.


No és la primera vegada que treballa amb organitzacions solidàries per ajudar als més necessitats


La idea d'una fundació pròpia no és nova, ja que com va explicar a El Llobregat el novembre de 2017, el xef vol "contribuir al fet que tothom pugui gaudir de moments especials en la seva vida, i que, per motius econòmics, no poden culminar". Ara, aquesta fundació està molt a prop de transformar-se en un projecte real.

EL KAUAI, PREPARAT PER A LA TEMPORADA D'ESTIU

Per a Òscar Manresa, el seu restaurant Kauai és “el paradís”. Tenir un restaurant al seu poble és un plaer immens per al xef i, tot i que l’estiu s’ha escurçat per a l’hostaleria, l’establiment està preparat per servir als seus comensals amb la mateixa qualitat de sempre. I sense deixar de banda la seguretat.

“Hem configurat tot el local amb les distàncies de seguretat, n’hem controlat l’aforament i mantenim totes les mesures d’higiene”, explicava Manresa fa poc, preguntat sobre les noves mesures que els propietaris han hagut de preparar. Segons el cuiner, no han tingut problemes encara, perquè “la gent s’adona i ho respecta”.

El Kauai es troba al Passeig Marítim de Gavà Mar.
Ampliar
El Kauai es troba al Passeig Marítim de Gavà Mar.
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+

0 comentarios

Portada | | Búsquedas | [ RSS - XML ] | Política de privacidad y cookies | Aviso Legal
Comunicación Metrobcn, S.L. :: Redacció: Raurich, 62 (08830) Sant Boi de Llobregat
Contacto