www.elllobregat.com

AMBAIXADORS

“El passeig de l’Església i el seu entorn representen l’esperit del municipi de Begues”
Ampliar

“El passeig de l’Església i el seu entorn representen l’esperit del municipi de Begues”

Mercè Esteve i Pi, alcaldessa de Begues

“Recomano comprar al petit comerç”

Per BCN Content Factory

Els meus plans per aquest estiu, un cop puguem desplaçar-nos amb normalitat dependran de com sigui allò que anomenen “la nova normalitat”. Crec que el més important és ser responsables amb la realitat que ens ha tocat viure aquest 2020 i adaptar el nostre dia a dia a les indicacions de les autoritats sanitàries i de les administracions. Personalment no em plantejo res més, ara mateix.

Els meus racons preferits de la comarca... M’agraden molt els municipis de la costa: Castelldefels, Viladecans, Gavà o El Prat. La nostra és una comarca de contrastos amb pobles enfilats a la muntanya, com el nostre, i altres arran de mar. Per això m’agrada gaudir de la diferència. I també destacaria la relació del baix amb l’art modernista amb la petjada de Jujol a Sant Joan Despí o la presència de Can Tinturé i el museu de La Rajoleta a Esplugues.

M’agrada qualsevol restaurant del meu poble. Són magnífics.

Begues és el meu lloc preferit de la comarca... Ja no només com a alcaldessa però com a beguetana em sento molt propera al meu poble. Si haig de destacar un parell de llocs probablement diria el passeig de l’Església i el seu entorn perquè crec que representen l’esperit del municipi i probablement el mirador del Mur perquè ofereix una perspectiva fantàstica del sud de la comarca.

Si he de dir on m’agrada anar de tapes, crec que la gastronomia és un dels punts forts de la comarca i especialment les tapes. Jo recomanaria qualsevol de les diferents propostes de quinto i tapa que tenen lloc a molts dels nostres municipis per a endinsar-se i descobrir molts dels bars i restaurants que tenim al nostre abast. I per prendre una copa m’agrada qualsevol lloc a prop del mar.

Si he de recomanar comprar alguna cosa del meu municipi en el moment en el qual estem recomano comprar al petit comerç de proximitat, sigui el que sigui que comprem. És un moment econòmicament molt complicat i és essencial que donem suport a les botigues que tenim. Són un tresor que hem de saber preservar per la qualitat i l’atenció que ens ofereixen.

Si parlem d’esports, m’agrada caminar. El meu poble convida a fer-ho amb tota la natura que ens envolta.

Per anar amb nens... sincerament, no puc deixar de banda la responsabilitat que tenim aquest any amb la salut pública. Crec que hem d’anar allà on sigui més prudent i raonable per a evitar escampar la malaltia. Aquest 2020 és el que ens toca.

El meu millor estiu

Probablement enguany tots mirarem tots estius els passats amb enyorança, especialment potser els de la infantesa. En tot m’agradaria que els recordem amb la voluntat de prendre forces i ànims. No tinc cap dubte que l’estiu de l’any vinent serà molt especial.

Aquest estiu serà especial i per motius evidents. Serà l’estiu de la COVID-19. Confiem que sigui l’últim que ens marca aquesta malaltia.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+

0 comentarios

Portada | | Búsquedas | [ RSS - XML ] | Política de privacidad y cookies | Aviso Legal
Comunicación Metrobcn, S.L. :: Redacció: Raurich, 62 (08830) Sant Boi de Llobregat
Contacto