www.elllobregat.com

AMBAIXADORS

“M’agraden les muntanyes i camins que connecten Torrelles amb els pobles veïns”
Ampliar

“M’agraden les muntanyes i camins que connecten Torrelles amb els pobles veïns”

Ignasi Llorente, alcalde de Torrelles de Llobregat

“Aquest estiu serà especial perquè ens adonarem que ben a prop de casa tenim pobles i ciutats amb una gran riquesa cultural i turística”

Per BCN Content Factory

Aquest estiu probablement farem turisme de proximitat per Catalunya, tot i que encara no hem decidit si costa o interior.

Dels meus racons preferits de la comarca, m'agraden les muntanyes i camins que connecten Torrelles, amb els pobles veïns com Sant Climent, Begues, etc. Cada estació és diferent, amb uns colors i matisos que sempre canvien. No sabria dir un lloc concret, és un espai de gran valor en conjunt.

Per dinar i sopar, normalment em quedo a Torrelles, ja que hi tenim una gran oferta gastronòmica, però si n'haig de dir dos d'altres municipis: l'Arrels de Begues (Passeig de l'Esglèsia, 3, telèfon 936392779) i la Tasqueta de Sant Vicenç dels Horts (carrer de Mossèn Jacint Verdaguer, 101, telèfon 936560518).

A Torrelles proposo passar-hi un dia sencer, visitant Catalunya en Miniatura i després fer algun recorregut a peu pel nostre entorn natural on hi ha camins per a tots els nivells de dificultat, també per a famílies amb infants.

Per fer tapes no acostumo a sortir de Torrelles, tenim diversos i variats establiments alguns amb una carta fixa de tapes i altres que presenten novetats gairebé cada setmana. I per prendre una copa a la nit, a qualsevol terrassa del poble. Som 6.000 habitants i això vol dir que ens coneixem gairebé tots. És tot un plaer prendre una copa mentre et vas trobant amics i veïns passejant.

A Torrelles recomanaria comparar allò que només es pot trobar aquí, com les Torretes (unes galetes dolces tradicionals) o els productes frescos de KM 0, com les cireres, els mirabolans, els préssecs, etc. D'esports, practico sobretot pàdel. A Torrelles tenim unes pistes a l'aire lliure on pots estar jugant a pàdel o tennis mentre sents els ocells, i això no és gaire habitual.

La recomanació que faig per anar amb nens a menys d'una hora de cotxe, perquè hi ha prop de 3 milions de persones que viuen a prop de Torrelles. Els recomanaria venir a passar un dia al poble, això sí, que no vinguin tots de cop, que som un poble tranquil i ho volem seguir sent.

El meu estiu enyorat, el millor de la meva vida serà aquest 2020. El més important, molt més que cap viatge o record, és que estaré amb la meva família i gaudirem de la companyia, independentment del lloc o destí que acabem escollint. El millor moment sempre és el present. Aquest estiu de 2020 serà especial perquè ens adonarem que ben a prop de casa tenim pobles i ciutats amb una gran riquesa cultural i turística.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+

0 comentarios

Portada | | Búsquedas | [ RSS - XML ] | Política de privacidad y cookies | Aviso Legal
Comunicación Metrobcn, S.L. :: Redacció: Raurich, 62 (08830) Sant Boi de Llobregat
Contacto