www.elllobregat.com

AMBAIXADORS

“M’agrada recordar les festes majors d’Abrera quan era petit i de com gaudia de les atraccions i dels focs d’artifici”
Ampliar

“M’agrada recordar les festes majors d’Abrera quan era petit i de com gaudia de les atraccions i dels focs d’artifici”

Jesús Naharro, alcalde d'Abrera

“Visitar la plaça de l’Església i el seu conjunt romànic i, després, camineu pel carrer Major fins a la plaça de la Creu de terme i baixeu fins als Safareigs del carrer de la Font”

Vull passar l'estiu en família, fer una petita escapada i poder gaudir practicant una mica d'esport, caminar i passar tot el temps possible al costat de la meva dona i la meva filla.

Els meus racons preferits de la comarca són a Abrera: m'encanta passejar per la riera del Morral del Molí, és un lloc únic, on podem estar envoltats per natura, passejar i conèixer llocs únics i pròxims. Un altre espai del qual m'agrada gaudir és el parc de Can Morral, un lloc on em trobo amb els meus veïns i veïnes i amigues i amics a on compartim molt bons moments al costat de la família.

M'agrada molt la varietat gastronòmica de la comarca, i especialment la del meu poble. Em quedo amb els desdejunis en el Bar-Restaurant L´Estació (carrer Pompeu Fabra, 4. Telèfon 626008423) i les hamburgueses del Paddington! (Rambla Torrentet. Telèfon 938326647).

Del meu municipi recomano visitar tot el poble, cada racó té el seu encant particular. No és fàcil escollir només dos llocs, però recomano una visita a la plaça de l'Església i visitar el seu conjunt romànic i, després, caminar pel carrer Major fins a la plaça de la Creu de terme i baixar fins als Safareigs del carrer de la Font. Una experiència que ens transporta amb aires renovats a l'Abrera de principis del segle XX.

Per anar de tapes, m'agrada Conisi d'Abrera (plaça Pau Casals): bones tapes, bons entrepans i bona gent! També al bar de la Casa de Cultura d'Abrera (carrer Federico García Lorca, 17, telèfon 937704287), envoltats d'amics gaudim de bones tapes i també bons plats.

No sóc massa de sortir a la nit, però si ho faig és per a veure monòlegs a la Casa de Cultura d'Abrera. La pregunta "què recomanes comprar del teu municipi i a on?" és de complicada resposta. L'oferta de comerços és molt variada, però sens dubte passaria per la Pastisseria Duch (av. Generalitat, 41, telèfon 937700857) per comprar uns abrerencs!!! També compraria pa al forn Marsans i a la Jorba, esmorzar en el Forn del poble i de l'Església. Compraria carn, peix i fruita en el nostre Mercat Municipal, roba a la Miryam Val i a Modas Rosa i continuaria fins a nomenar tot el nostre comerç.

M'agrada molt el frontenis i la natació, i espero poder practicar-ho més. A menys d'una hora de cotxe amb nens, recomano anar a qualsevol parc infantil d'Abrera, on trobem bones instal·lacions envoltades d'amics i amigues, un ambient molt agradable i si és Nadal al nostre Parc de Nadal de Can Morral.

He tingut molt bons estius. Recordo molt les festes majors quan era petit i com gaudia de les atraccions i dels focs d'artifici, veient aquells diables amb les seves torxes corrent pel poble... M'agrada molt recordar-ho!

Aquest estiu gaudirem d'una nova normalitat, en família i gaudint cada moment i assaborint cada experiència amb la família i amics.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+

0 comentarios

Portada | | Búsquedas | [ RSS - XML ] | Política de privacidad y cookies | Aviso Legal
Comunicación Metrobcn, S.L. :: Redacció: Raurich, 62 (08830) Sant Boi de Llobregat
Contacto