www.elllobregat.com

AMBAIXADORS

“Recomano comprar producte fresc, de proximitat i de qualitat”
Ampliar

“Recomano comprar producte fresc, de proximitat i de qualitat”

Anna Martínez, alcaldessa de Santa Coloma de Cervelló

“Portem mesos complicats, i celebrarem el retrobament amb la nostra gent”

Per BCN Content Factory

Els plans que tenia previstos per a aquest estiu no es podran fer realitat a causa de la pandèmia, així que hauré d'improvisar algun pla alternatiu que, amb la feinada que m'ha representat l'estat d'alarma i les mesures i urgències al municipi, encara no he tingut temps de preparar.

Els meus racons preferits de la comarca... Tenim la sort de viure en una comarca extraordinària, molt diversa i amb moltíssims racons per descobrir. Molts indrets em porten felicitat i diversió, però em quedaria amb els que em permeten desconnectar i trobar-se amb mi mateixa, amb tranquil·litat, a la natura... aquests són els que m'agraden!

Si he de recomanar els restaurants que acostumo a freqüentar, difícil triar-ne un, me n'agraden molts, i intento anar variant i descobrir-ne de nous. Sí que prefereixo els que ofereixen productes de proximitat del nostre apreciat Parc Agrari del Baix Llobregat.

Recomano visitar la Cripta de Gaudí i el conjunt de la Colònia Güell, i fer una escapada al cim del Montpedrós, per gaudir dels seus camins fantàstics entre boscos i d'unes vistes excepcionals.

Si he de dir on m'agrada anar de tapes, doncs, a qualsevol bona terrassa on pugui anar amb els amics i amigues, amb espai per la canalla. Per prendre una copa, el millor lloc és a les places dels nostres pobles i ciutats quan estem de Festa Major. Les enyorades festes majors...

Si he de recomanar comprar alguna cosa del meu municipi diria producte fresc, de proximitat i qualitat, del Parc Agrari, directament als pagesos i pageses, al Mercat de Pagès de la Colònia Güell.

Si parlem d'esports, durant molts anys he practicat tenis taula i, de tant en tant, quan trobo un forat a l'agenda, m'escapo a fer alguna partideta! Però m'agraden tots els esports, i m'encantaria tenir més temps per poder-ne practicar més!

Per anar amb nens recomano anar a gaudir de la natura i del magnífic entorn que tenim a la comarca, ja sigui a espais agrícoles, a zones forestals, entorn del riu Llobregat o a les platges. Tenim la sort de tenir-ho ben a prop!

El meu millor estiu

Difícil triar-ne un... Diria que qualsevol estiu que marxava de campaments amb el cau. La convivència, les aventures i la descoberta sempre feien d'aquesta experiència un moment especial!

Aquest estiu serà especial perquè portem mesos complicats, i celebrarem el retrobament amb la nostra gent! No serà un estiu habitual, però segur que el gaudirem al màxim després de les limitacions i dificultats que hem patit en els darrers temps...

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+

0 comentarios

Portada | | Búsquedas | [ RSS - XML ] | Política de privacidad y cookies | Aviso Legal
Comunicación Metrobcn, S.L. :: Redacció: Raurich, 62 (08830) Sant Boi de Llobregat
Contacto