www.elllobregat.com

AMBAIXADORS

“Ens haurem d’adaptar a la nova societat que està naixent”
Ampliar

“Ens haurem d’adaptar a la nova societat que està naixent”

Pere Ríos Ríos, periodista i redactor a El País

“Recomanaria el parc natural de la muntanya de Montserrat, és un destí fantàstic”

Per BCN Content Factory

Els meus plans per aquest estiu... La veritat és que no sé si podrem desplaçar-nos amb normalitat, perquè res no tornarà a ser igual. Tenia previst un viatge a Sant Petersburg, Tallin i Hèlsinki que he hagut d'anul·lar. Segurament faré uns dies de descans en una segona residència de la parella en un petit poble de Terol.

Els meus racons preferits de la comarca... La platja del Prat és el meu racó preferit, per a mi és el paradís de la comarca. De punta a punta, he estat hores i hores dels darrers estius passejant per aquelles aigües, entre la desembocadura del riu i Viladecans. Les reserves naturals i els estanys del Remolar i la Ricarda són un altre record meravellós.

Si parlem de restaurants, freqüento molt poc i menys els de la comarca, perquè ara visc a Barcelona. El "chiringuito" El Calamar de la Platja del Prat és la millor opció per passar un dia d'estiu.

Del meu poble recomano visitar l'església de Sant Baldiri, a Sant Boi, juntament amb l'ermita de Sant Ramon, per les vistes que té sobre el delta del Llobregat.

Si parlem de tapes, sóc molt poc d'anar de tapes i menys encara a la comarca. Si n'he de triar un, el chiringuito el Calamar de la platja del Prat.

Recomano comprar al mercat del pagès de Sant Boi que es feia (no sé si encara es fa) divendres a tarda a la rambla de Sant Boi; em sembla una bona opció.

Si parlem d'esports, el senderisme és la meva opció preferida i precisament la comarca està plena de camins per practicar-lo

Per anar amb nens, jo recomanaria el parc natural de la muntanya de Montserrat perquè és un destí fantàstic, també per a nens, amb el telefèric, el funicular i els camins que envolten les muntanyes.

El meu millor estiu

Em resulta difícil triar-ne un. He viscut estius inoblidables des del 2015 a Nova York, Vietnam, Londres i Berlín.

Aquest estiu de 2020 serà especial perquè res serà igual i ens haurem d'adaptar a la nova societat que està naixent.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+

0 comentarios

Portada | | Búsquedas | [ RSS - XML ] | Política de privacidad y cookies | Aviso Legal
Comunicación Metrobcn, S.L. :: Redacció: Raurich, 62 (08830) Sant Boi de Llobregat
Contacto