www.elllobregat.com

AMBAIXADORS

“Viladecans es caracteritza per l’olor de xocolata; recomano comprar a les seves pastisseries”
Ampliar

“Viladecans es caracteritza per l’olor de xocolata; recomano comprar a les seves pastisseries”

Dayana García, periodista i reportera de La Sexta

“Amb nens, recomano fer alguna activitat al CRAM al Prat, practicar esport al canal olímpic de Castelldefels o gaudir d’un pla familiar a Catalunya en Miniatura de Torrelles”

Per BCN Content Factory

Aquest estiu faré vida al Baix Llobregat. Vull estar amb la família i conèixer amb profunditat el meu entorn perquè a vegades passa que sabem més detalls de països estrangers que no pas de la pròpia comarca on vivim. Segurament, trepitjaré les nostres platges i muntanyes. Encara tenim molt per descobrir.

Normalment, m'agrada anar al passeig marítim que comunica Gavà amb Castelldefels perquè pots fer esport, banyar-te i després prendre un bon gelat. També, els espais naturals del riu Llobregat i el canal olímpic. No obstant això, aquest estiu m'agradaria visitar les coves de salnitre a Collbató.

Durant el confinament, hem descobert l'obrador artesà Roman Pizza de Gavà (carrer dels Màrtirs del Setge de 1714, número 24. Telèfon 931016515), on fan unes pizzes molt bones amb productes locals i de qualitat. No obstant això, un dels meus espais preferits és el Mona Negra de Castelldefels (avinguda dels Banys, 39, telèfon 936336874), perquè pots fer un bon brunch amb aliments saludables i de proximitat i, també, tenen una terrassa on pots menjar amb el teu gos. Això pel que fa al menjar, però si parlem de pastisseries: Viladecans. Divine's (carrer de Salvador Baroné, 89, telèfon 936588017) i Santa Creu (carretera de Barcelona, 16, telèfon 936588212) sempre endolceixen el dia.

Recomano pujar Sant Ramón i visitar l›ermita. El recorregut és curt, el paisatge és bonic i quan arribes a dalt pots fer un pícnic amb família o amics. És una bona excursió per gaudir de la natura. També, pots caminar o anar amb bicicleta/ patins fins a la platja de las Filipinas. Durant el recorregut, pots observar els camps de conreu i també com volen els avions.

Per anar de tapes, m'agraden molts llocs del litoral que he comentat abans, però aprofito aquest comentari per recomanar el Traska Truska (passeig del Terraplè, 82, telèfon 936689580) a Molins de Rei: «te pones las botas». Això sí, una recomanació: millor anar a primera hora perquè s›omple de gent. També, hi ha «La Bretona. Crêperie» a Pallejà (av. Prat de la Riba, 34, telèfon 931874926), on cuinen amb productes de la Bretaña Francesa.

Per prendre una copa a la nit, m'agrada anar al Monanegra de Castelldefels, però reconec que hi ha molts llocs interessants. Per exemple al Takua (passeig Marítim, 234, telèfon 930072197), a més a més de prendre una copa, disposen de jocs de taula, cartes, etc.

Viladecans es caracteritza per l'olor de xocolata. Per tant, jo no marxaria de la ciutat sense comprar a alguna pastisseria de les que he comentat abans. Important a l'estiu pots gaudir de gelats artesans a l'Antiu Xixona del carrer Josep Tarradellas. Després, si us agraden els centres comercials podeu visitar l'outlet, on hi ha botigues d'esport i d'altres sectors.

La natació m'agrada molt, però no la practico tant com voldria. Acostumo a caminar o fer passeig per Viladecans, on visc. Per anar amb nens a menys d'una hora de cotxe recomano fer alguna activitat al Centre de Recuperació d'Animals Marins al Prat de Llobregat. També, és recomanable practicar esport al canal olímpic de Castelldefels o gaudir d'un pla familiar a Catalunya en Miniatura a Torrelles de Llobregat. Aquests són alguns punts d'interès, però la comarca té molts més racons dirigits als més petits de la llar.

Durant la meva infància, els mesos d'estiu marxava sempre amb la família a Pozo Cañada (Albacete). Per a mi era mitja vida perquè gaudia de la natura, dels molins, dels animals, de l'entorn en general i de la gent. No obstant això, els millors records d'estiu també els tinc al nostre litoral. Ideal anar a la platja i passar el dia amb la família.

Aquest estiu serà estrany per tot allò que hem viscut amb la pandèmia, però tornarem a fer vida al Baix perquè com deia encara ens queden racons per descobrir. El meu millor estiu va ser l'any passat, en el meu viatge de nuvis a Bali. A la foto, surto amb el meu marit Eric a l'illa de Nusa Perida, al costat de Bali (Indonesia).

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+

0 comentarios

Portada | | Búsquedas | [ RSS - XML ] | Política de privacidad y cookies | Aviso Legal
Comunicación Metrobcn, S.L. :: Redacció: Raurich, 62 (08830) Sant Boi de Llobregat
Contacto