www.elllobregat.com

AMBAIXADORS

“Tenim l’oportunitat de visitar i conèixer allò que més a prop tenim”
Ampliar

“Tenim l’oportunitat de visitar i conèixer allò que més a prop tenim”

Gemma Rodríguez, regidora de Collbató i consellera de Turisme del Baix Llobregat

“Al Baix Llobregat tenim de tot”

Per BCN Content Factory

Aquest estiu la primera idea que teníem era passar uns dies en família als Pirineus, fugint de la calor, i retrobant-nos amb més muntanya i natura.

M'encanta la muntanya i perdre'm durant hores per ella; m'agrada la seva olor i el verd humit dels boscos.

Després teníem pensat també anar uns dies en parella al Nord del país, tornar a Astúries.

Ja que aquest any serà una mica diferent, ens hem plantejat gaudir d'un estiu especial, i aprofitar tot el que tenim al Baix Llobregat.

Començant per casa nostra, Collbató, és cert que el coneixem bé, però en viure-hi de vegades te n'oblides de tot el que hi pots gaudir. I és que caminar pels carrers del nucli antic et transporta a una època pairal mentre observes les façanes d'antigues cases, amb la muntanya de Montserrat sempre de fons.

Caminar per les pistes a peus de la muntanya, i endinsar-te per rutes fins a diversos punts de Montserrat pot ser màgic. De lluny només veiem la pedra, però quan entres a les seves rutes, trobes molts camins d'ombra, de vegetació molt humida, que segons les hores, a l'estiu s'agraeix molt.

Si us agrada fer esport de muntanya, aquí tenim la possibilitat tant de senderisme, com de trail, com d'escalada, i pels més atrevits, podeu provar el parapent.

I com no, podeu prendre un refrigeri a diferents parts del poble, i acabar el dia dinant o sopant per exemple al restaurant el Cup; m'agrada anar sovint, no només per l'espai confortable, sinó per les persones que t'atenen. Crec que és una bona manera de passar un dia genial a Collbató.

També tinc moltes ganes d'anar amb les meves filles a fer rutes vora el riu Llobregat, i passejar a prop dels cultius del Parc Agrari.

Voldria portar-les també a passar el dia a Gavà; els nens allà poden gaudir tant de la platja, com del Parc Arqueològic de les Mines de Gavà, i de la natura al Parc del Garraf. Podria ser un dia complet aprofitant per anar a dinar en un dels seus restaurants del col·lectiu Sabors de l'Horta.

I en parella m'agrada anar a sopar i prendre una copa a Molins de Rei, hi ha molta oferta per gaudir d'una nit inoblidable.

Com he dit, aquest estiu serà especial, però no per això no tan bo com els anteriors, al contrari, tenim l'oportunitat de visitar i conèixer allò que més a prop tenim, i la veritat és que al Baix Llobregat, tenim de tot; podem gaudir de platges, de muntanyes, de municipis petits amb encant, i de municipis més grans i moderns. Tenim gastronomia de qualitat per a tots els paladars i totes les butxaques; especialment amb producte fresc del Baix Llobregat, als restaurants del Sabors de l'Horta arreu de la comarca. Activitats per passar el dia en família o amics, i racons màgics per gaudir en parella.

Us convido a fer que com nosaltres, aquest estiu coneixeu casa nostra, la nostra comarca i l'aprenem a assaborir i estimar-la.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+

0 comentarios

Portada | | Búsquedas | [ RSS - XML ] | Política de privacidad y cookies | Aviso Legal
Comunicación Metrobcn, S.L. :: Redacció: Raurich, 62 (08830) Sant Boi de Llobregat
Contacto