www.elllobregat.com
L’Hospi reforça la seva base social pel seu debut a Segona B
Ampliar

L’Hospi reforça la seva base social pel seu debut a Segona B

Por Lucas Cañete (BCN Content Factory)

viernes 02 de octubre de 2020, 09:00h
El Club Esportiu L’Hospitalet va donar la gran alegria futbolística del Llobregat la temporada passada. Després de ser líder del Grup V de Tercera, el confinament va obligar a detenir el futbol i, un cop al juny, els riberencs van jugar-se l’ascens amb un play-off a partit únic amb el Terrassa, el Sant Andreu i L’Europa. L’empat a un a la final contra el Terrassa va ser suficient per aconseguit el desitjat ascens.

Aquest any L'Hospi, jugarà al grup 3 de la categoria de bronze del futbol, on ja juguen altres equips de la comarca: Espanyol B, A.E. Prat i U.E. Cornellà. Ara, el club no vol que el seu viatge a Segona B duri un any. “La permanència és el mínim al que aspirem”, assegura convençut el Director General de l’entitat, l’exjugador Xavi Escaich.

Units son forts
En conversació amb aquest mitjà, Escaich destaca la clau del’èxit de l’equip vermell: la unió del grup. “Només poden ascendir equips amb un vestuari unit i amb ganes de treballar. Si no és impossible ascendir. I no sols entre els jugadors, també amb el cos tècnic”, explica el director general. Hi ha una anècdota que ho demostra. Abans de l’inici del play-off d’ascens, l’entrenador Jonathan Risueño va “obligar” al vestuari a fer un dinar tots junts. I els jugadors van acceptar amb la condició que també vingués tot el cos tècnic.

Nou repte
Al vestuari, pràcticament tota la plantilla que va aconseguir ascendir continua a l’equip, dirigits per Risueño. “Estic convençut de què farem més que mantenir-nos”, afegeix optimista Escaich. En l’àmbit esportiu, l’ascens dóna als clubs més prestigi i notorietat, suposa un benefici per als patrocinadors i també pot tenir un efecte positiu per la ciutat riberenca.
La direcció del club té clar que amb la nova categoria, ha de portar tot el club a un nou status. Des de la mateixa transmeten que la intenció és créixer en altres aspectes, sigui vol créixer.

Creixem junts
El C.E. Hospitalet ha creat la campanya Creixem Junts, per aconseguir més socis i suport dels veïns. El club busca el suport econòmic per afrontar la inversió que suposa jugar en una categoria superior, a més tractar de reduir la diferencia pressupostaria amb els altres equips, que tenen entre 3 i 4 milions d’euros, molt més del milió actual que ha aconseguit invertir aquest curs. L’eslògan de la nova campanya de socis va en consonància amb la filosofia del club: Creixem junts.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios