www.elllobregat.com
El Llobregat regala l’enciclopèdia esportiva del Baix Llobregat y L'Hospitalet
Ampliar

El Llobregat regala l’enciclopèdia esportiva del Baix Llobregat y L'Hospitalet

jueves 17 de diciembre de 2020, 21:22h
EsportBaix és un llibre de 800 pàgines a tot color que es pot descarregar gratis des d'aquesta mateixa edició digital i que ofereix reportges, dades i tota la potencia esportiva del nostre territori

En aquests moments foscos que ens ha tocat viure no val rendir-se. Hem de tenir més esperit esportiu que mai. Un esperit que atresora els valors de l'esforç, el treball, la humilitat, l'afany de superació. Si alguna cosa distingeix als deportistes és el seu afany de superació i que mai perden l’esperança. Per aixó 30 periodistes hem format equip per fer una obra enciclopèdica del món de l’esport del Baix Llobregat i l’Hospitalet, per donar-los suport en aquests difícils moments. El treball en equip sempre dóna mès potència.

En el llibre EsportBaix que es pot descarregar gratuïtament des de la pàgina principal a www.elllobregat.com com a regal de Nadal, els lectors descubriran al llarg de 800 pàgines a tot color profusament il.lustrades, que hi ha vida més enllà del futbol, encare que aquest esport és el rei absolut de la comarca, amb més de 14.000 llicencies. Cal diferenciar entre l'esport il·lusió que és seguit des de la passivitat i la forma de viure dels que practiquen qualsevol disciplina. En aquesta obra oferim tots els esports poliesportius, les instal.lacions, els clubs i gimnasos i una repasada als municipis de la comarca, amb la relació de totes les seves entitats esportives. I també el plat fort de 50 capítols que són informes i reportatges, des del rescat del món de l’esport, “tocat de mort” per la pandemia, a la força de les dones, les corrupcions politiques i de jugadors, els esports minoritaris o desconeguts i molt més…

L'aposta esportiva del nostre territori és ferma i ja s'inicia en els més petits amb l'esport escolar, on destaca el model de competició "Juga Verd Play" per transmetre alguns dels valors imprescindibles en la vida: respecte, humilitat, treball, sacrifici...

Una potència esportiva

El Baix Llobregat és una potència esportiva, però fins al moment no l'hem posat prou en valor. Nosaltres com a periodistes posem el nostre gra de sorra amb aquesta obra enciclopèdica d’equip per ajudar a començar a creure'ns-ho i així la fem créixer. L'esport és una forma de viure, i aquest llibre servirà de guia per als que visquin al Baix.

A més de les relacions de clubs i entitats esportives i de l'opinió dels màxims responsables de l'esport a la nostra comarca, en EsportBaix destaquem la importància de la indústria esportiva per a la reactivació econòmica, a més de reportatges sobre els esportistes més destacats, els millors entrenadors, els àrbitres, les millors instal·lacions, i les celebracions mítiques com el centenari de la Santboiana que es compleix en 2021 o els 75 anys del beisbol de Viladecans, entre d'altres. Són mig centenar de reportatges a la primera part del llibre, que continua amb un segon bloc que ofereix un capítol per cadascun dels municipis de la comarca, incloent l'opinió del màxim responsable municipal de l’esport de cada poble.

Contingut periodístic

També oferim contingut periodístic sobre els nostres esportistes que més alt han arribat, els que competiran en els Jocs de Tòquio, a més de les iniciatives sobre esport solidari, les rutes més saludables pels "pulmons" de Baix, les botigues de material esportiu, un record per als olímpics del 92, l'esport per a gent especial, la digitalització de les entitats i l'accent en les escasses ajudes que rep el món de l'esport. Tot això sense oblidar, com no podia ser d'altra manera, l'esport rei: el futbol, ​​del què donem complerta compte, començant per una entrevista a Paquita Linares, la "mamma" del futbol a la comarca a l'ésser la delegada de la Federació Catalana al Baix Llobregat.

Oferim als lectors d’El Llobregat la feina en equip de 30 periodistes, el major nombre agrupat al voltant de l'esport del Baix Llobregat i LH. Volem donar les gràcies a ells i a totes les institucions i empreses que ens han ajudat a que aquesta obra pugui divulgar-se de forma gratuïta. Qui vulgui el llibre imprès, ha d’escriure a [email protected] o enviar un WhatsApp al 661236881. Només abonarà les despeses d’impressió i d’enviament. Citus, altius, fortius!

Des d'aqui pots accedir de forma totalment gratuïta al EsportBaix 2020-2021: www.elllobregat.com/esportbaix2020

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+

0 comentarios

Portada | | Búsquedas | [ RSS - XML ] | Política de privacidad y cookies | Aviso Legal
Comunicación Metrobcn, S.L. :: Redacció: Raurich, 62 (08830) Sant Boi de Llobregat
Contacto