www.elllobregat.com
La nostra estimada ens diu adéu
Ampliar

La nostra estimada ens diu adéu

Por Iván Zabal Thomas, Técnico de Marketing, Consumo y Finanzas

lunes 21 de diciembre de 2020, 09:54h
Després de conèixer les noves restriccions per part del Govern, podem acomiadar-nos de la nostra estimada restauració durant un bon temps o, depenen com evolucioni tot, fins sempre.

El Govern va anunciar que donaria noves restriccions més severes i més dures però, al final, la conclusió que quasi tots han extret és el mateix: “Un jaque mate al sector de la restauració”.

Després dels botellons i amb la implantació del toc de queda, es va passar a donar la culpa als bars i restaurants. Potser sí que molts d’ells no seguien la normativa marcada, igual que els seus clients i, per aquest motiu, ha estat sacrificada en general en comptes de només els llocs individuals.

En el sector de la restauració hauria de passar igual que amb l’autoresponsabilitat. El comerç que no compleixi la normativa sigui sancionat igual que la persona que no es posa la mascarilla però és més fàcil generalitzar i que tothom pagui per uns quants que ho fan malament.

Ara només podran oferir esmorzars i dinars al públic i sopars per portar-se a casa. Un jaque mate total que deixarà més desgràcies que alegries.

Com a opinió personal, hagués estat millor o deixar-ho tot obert o tancar-ho tot, però quan diem tot és tot, tots els sectors, no només la restauració ja que ens podem contagiar igual en un bar que dins una botiga de roba, per exemple.

Cadascú és gran i ha de saber que ha de fer, si ens moguem, com a l’estiu, hem de saber comportar-nos i seguir la normativa bàsica: mascareta, rentat de mans i distància social amb persones no pròximes.

M’agradaria que arribés un dia en que el Govern s’adoni de que la culpa no és d’un sector o d’un col·lectiu concret sinó que tots tenim part de culpa, des del ciutadà fins el màxim mandatari.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (1)    No(0)

+
0 comentarios