www.elllobregat.com
'Sí, és aquí': Castelldefels arrenca la campanya turística amb l'obertura d’un nou espai museístic al Castell
Ampliar

"Sí, és aquí": Castelldefels arrenca la campanya turística amb l'obertura d’un nou espai museístic al Castell

Per Blanca López (BCN Content Factory)

martes 01 de junio de 2021, 12:05h
La icona de la població serà a partir del 18 de juny el nou Centre d’Interpretació de la Història de la Pirateria amb projeccions audiovisuals, plafons i jocs interactius relacionats amb el castell, el mar i el món bucanero, amb un nou mirador, un espai obert als jardins amb un xiringuito i una àrea de jocs al jardí. “Sí, és aqui”, a Castelldefels

El proper 18 de juny el Castell de Castelldefels obrirà les seves portes per acollir els primers visitants del Centre d'interpretació de la historia de la pirateria. Aquest nou projecte museístic es la guinda dins de la campanya turística del municipi i s’empren de la mà de la consultora ALS (Advanced Leisure Services), que ha estat guardonada per la gestió de visitants i operació de la Colònia Güell i la Cripta Gaudí a Santa Coloma de Cervelló, o el castell de Montjuïc a Barcelona, entre altres.

Amb 30 anys d’experiència a les espatlles, l'assessoria ha desenvolupat un know how en el sector turístic i d'oci que els ha permès realitzar activitats de consultoria, així com gestionar i comercialitzar actius recursos naturals i turístics, com ara el Castell de Castelldefels. Així, han proposat un contingut que exposa de manera clara la història del castell, una instal·lació immersiva basada en els pirates, un nou mirador sobre la ciutat i un espai obert a l’aire lliure amb un xiringuito i una àrea de jocs al jardí. Un seguit de disposicions que han estat molt benvingudes.

Pacte de ciutat amb el turisme com a motor

En aquest marc post-Covid, representants de més de 150 entitats van plantejar a l’Ajuntament més de 180 propostes encarades a la reactivació de l’economia. “Em d’apostar pel turisme de Castelldefels com a motor econòmic del municipi”, ha manifestat l’alcaldessa, Maria Miranda, en la presentació aquest dilluns al vespre de la campanya de promoció de la ciutat. “Sí, és aquí” és com han batejat la campanya. Tota una declaració d’intencions de promoció del turisme de proximitat que s’acomplirà els propers mesos, si tot va bé.

Per assolir aquest objectiu, Castelldefels posa el focus en el seu principal actiu: el turisme. La campanya pretén prestigiar el municipi com a referent turístic i com a destinació prioritària on realitzar esdeveniments, congressos o altres activitats, així com arribar a tots els potencials visitants d’una manera innovadora, efectiva i amb estil. D’altra banda, la regidora de Turisme, Eva López, va posar l’accent a donar a conèixer les possibilitats, fortaleses i atractius turístics de la zona.

Guardià i icona de Castelldefels

Entre aquests atractius, s’hi troba el Castell, guardià i icona del municipi. Altres novetats de la nova temporada són la creació d’un nou punt d’informació turístic al centre comercial Ànec Blau, molt afectat pel confinament, la retornada del trenet al juliol i a l’agost, la remodelació de les oficines de turisme i la nova plataforma de “delivery” o repartiment de menjar per a restaurants. “El bon servei és una manera de fidelitzar el client”, incideix la regidora.

L’estratègia contempla suggerents vídeos de promoció turística, anuncis en mitjans de comunicació nacionals i internacionals i posicionar Castelldefels a l’entorn digital. D’altra banda, es proposa una nova manera de presentar Castelldefels a través de la dansa, aprofitant el boom de Ukafellitos, el grup de dansa urbana que va enamorar al jurat de Got Talent i que va veure truncat el seu somni d’assistir a la final mundial a Los Ángeles degut a la pandèmia. S’espera que aviat puguin viatjar a California a demostrar del que són capaços.

Castelldefels té preparat tot un compendi d’iniciatives i de propostes per aquest estiu amb l’objectiu de promocionar les escapades de cap de setmana al municipi. També es recuperen algunes tradicions, com el cinema entre palmeres i s’estrena un festival de cinema internacional, i s’afegeixen d’altres, com el festival cooking dance, un campionat europeu de bicicletes elèctriques de muntanya WES 2021 o la fira Mar de Vins, que tindrà lloc a l’octubre. Sí, tot això és aqui, a prop de casa.
'Sí, és aquí': Castelldefels arrenca la campanya turística amb l'obertura d’un nou espai museístic al Castell
Ampliar
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (1)    No(0)

+
0 comentarios