www.elllobregat.com
La millor guia d’un estiu al Baix Llobregat Km0

La millor guia d’un estiu al Baix Llobregat Km0

jueves 01 de julio de 2021, 16:09h
Des de l’1 de juliol teniu de franc online l’oferta de restaurants, cellers i per la família. Més de 500 pàgines per Re-descobrir la comarca de la mà de nous amBAIXadors.

Compromesos amb la biosphere, a l’especial Estiu al Baix 2021 que es pot descarregar a www.elllobregat.com/estiualbaix2021 coneixerem els “altres” habitants de la comarca i els nostres amBAIXadors més joves de la indústria de la felicitat: els estudiants de turisme dels instituts Illa de Banyoles del Prat i Mediterrània de Castelldefels. També entrevistem 12 escriptors del Baix i l’Hospitalet que ens recomanen lectures.

El Baix més inspirador, el de les mil cares, les escapades prop de casa, el patrimoni de tots encara desconegut, els tresors de pagès, els nostres paisatges quotidians i els sabors de l’horta a través d’una selecció de 21 restaurants. Sense oblidar els 8 cellers, els 10 millors museus, altres 10 propostes de sortida en família i un llarg etcètera. I la novetat del Centre d’Interpretació de la Pirateria que acull el Castell de Castelldefels, que segur serà un complement ideal d’un dia de platja.

També parlem amb els nostres amBAIXadors més coneguts arreu, tant al món de la gastronomia (Óscar Manresa i Manuel Ángel Ortiz Chumillas) com de l’òpera o gestors del turisme de Castelldefels i Gavà, les principals poblacions estiuenques. L’escola d’estiu del Centre d’Estudis Comarcals del Baix Llobregat (CECBLL) i l’oferta de Formació Professional, integra la part activa de l’estiu, sense oblidar que hem de menjar sa i l’agricultura del segle XXI.

Un reportatge de les festes dels municipis fins setembre, els esports extrems, els esplais, el cinema a la fresca, el primer any de Casa SEAT, les propostes del llibre Paisatges contemporanis del Baix Llobregat, editat pel CECBLL, 7 itineraris per descobrir el Canal de la Infanta, el boom de les piscines, amb la novetat del llac de Sant Boi a la Muntanyeta… Tot això i més, gratis a l’Estiu al Baix, una producció de BCN Content Factory per a El Llobregat.

De la sorpresa a la certesa positiva
El Consorci de Turisme del Baix Llobregat enceta any rere any campanyes per promocionar la comarca basant-se en les nostres fortaleses, com ara la proximitat a Barcelona, platges, menjar, cultura, natura i ofertes en família. Nosaltres afegim que som líders en igualtat, sostenibilitat, producció agrària, infraestructures… No només som l’àrea de serveis de la capital catalana, el pati de darrere… Amb l’Estiu al Baix 2021 volem dirigir una campanya a l’opinió pública catalana i als professionals que han de prendre decisions claus. Que pensin de nou en nosaltres com a enclavament d’inversions. La comarca també és una potent destinació per a esdeveniments de negocis i d’empreses.

Amb l’Estiu al Baix 2021 intentem prestigiar la imatge del nostre territori a través de casos d’èxit. El nostre múscul és la indústria, però també el turisme, la cultura i la gent, que són potències econòmiques i de serveis. Quan es coneix el Baix sortim reforçats. A la resta de l’àrea metropolitana i arreu de Catalunya no ens coneixen prou, per això hem de passar de la “sorpresa” positiva a la “certesa” positiva. Gaudiu del Baix! III

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+

0 comentarios

Portada | | Búsquedas | [ RSS - XML ] | Política de privacidad y cookies | Aviso Legal
Comunicación Metrobcn, S.L. :: Redacció: Raurich, 62 (08830) Sant Boi de Llobregat
Contacto