www.elllobregat.com
D’esquerra a dreta: Natalia Olmo (Coordinadora de Serveis VIMA), Sergi Osuna (Director Executiu VIMA), Oriol Bossa i Pradas (Primer Tinent d'Alcaldia de Sant Feliu de Llobregat) Lídia Muñoz (Alcaldessa de Sant Feliu de Llobregat) i Ariadna Gonzalez (Directora de la Residència El Palauet de Sant Feliu)
Ampliar
D’esquerra a dreta: Natalia Olmo (Coordinadora de Serveis VIMA), Sergi Osuna (Director Executiu VIMA), Oriol Bossa i Pradas (Primer Tinent d'Alcaldia de Sant Feliu de Llobregat) Lídia Muñoz (Alcaldessa de Sant Feliu de Llobregat) i Ariadna Gonzalez (Directora de la Residència El Palauet de Sant Feliu)

La Residència de gent gran El Palauet de Sant Feliu comença una nova etapa sota la gestió de VIMA Residencial

miércoles 07 de julio de 2021, 16:44h
Aquest dimecres, l’alcaldessa de Sant Feliu de Llobregat, Lídia Muñoz, ha visitat la residència, que ocupa l’edifici on se situava el centre Mediterrània IV i que, a partir d’aquest juliol, inaugura un nou cicle com a centre VIMA

Aquest mes de juliol la residència i centre de dia per a gent gran El Palauet de Sant Feliu fa efectiu el seu canvi de nom i inicia oficialment una nova etapa com a centre VIMA, firma gestora dels centres de Grup VL a tot Catalunya. El juliol del 2020 el grup, amb l’objectiu de seguir millorant la seva oferta de places residencials i de centre de dia a la zona metropolitana de Barcelona, va adquirir la residència Mediterrània IV, tot i que a causa de les restriccions imposades per la pandèmia de la COVID-19 el canvi de nom no s’ha pogut fer efectiu fins ara.

L’alcaldessa de Sant Feliu de Llobregat visita el centre

La visita al centre que aquest dimecres ha realitzat l’alcaldessa de Sant Feliu de Llobregat, Lídia Muñoz, acompanyada per Oriol Bossa i Pradas, primer tinent d'alcaldia, ha donat el tret de sortida a la nova etapa. Durant la visita, l’equip d’ El Palauet de Sant Feliu i la seva directora, Ariadna Gonzalez, han mostrat les instal·lacions i han informat de les mesures de millora que s’estan realitzant, en concordança amb els projectes de futur del centre.

El Palauet de Sant Feliu: una nova etapa

El Palauet de Sant Feliu és una residència de gent gran que compta, en l’actualitat, amb 63 places de residència i 20 de centre de dia. Des del 2004, ocupa un edifici singular i catalogat com a patrimoni històric, a ple nucli urbà de Sant Feliu de Llobregat, molt a prop del Parc del Llobregat. L’arquitectura d’aquest edifici, amb tres plantes, solàrium, terrassa i soterrani, és precisament un dels aspectes més destacables de la residència, de sostres alts i estances àmplies i lluminoses, amb una terrassa que proporciona una vista panoràmica de la vila de Sant Feliu. El canvi de nom ve acompanyat de diverses reformes al centre i una orientació que reforça el tracte personalitzat a les persones usuàries, seguint la línia de la resta de residències VIMA, que treballen des de la perspectiva ACP (model d’Atenció Centrada en la Persona).

Segons Ariadna Gonzalez, directora de la residència, “en els darrers mesos hem realitzat millores en les instal·lacions, en el mobiliari... i tenim prevista una reforma de la terrassa que es posarà properament en marxa. El més important, però, és el reforç que tot l’equip estem duent a terme en la nostra orientació a l’ACP, posant la persona al centre de qualsevol decisió, respectant sempre els seus interessos i preferències”.

Per Jordi Vilardell, Director General de VIMA, “la incorporació del centre El Palauet de Sant Feliu i aquesta nova etapa ens reafirma en la voluntat de continuar millorant el servei que oferim i convertir-nos en un dels referents a Catalunya en l’atenció a la dependència. Per nosaltres és una gran notícia el fet que, en el darrer any, tot i les dificultats de la pandèmia, hem continuat creixent i comptem ja amb set residències de gent gran situades a la zona de Maresme i a les poblacions de Sabadell, Corbera i Sant Feliu de Llobregat”.
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios