www.elllobregat.com
Una solució adaptada a cada persona

Una solució adaptada a cada persona

domingo 05 de junio de 2022, 10:21h

Actualment, vivim en una societat accelerada en la qual els ritmes de vida adulta en edat laboral condicionen enormement la forma de relacionar-nos amb la família, sobretot amb aquella que viu fora del nucli familiar.

Tanmateix, moltes vegades, funcions socials que eren cobertes pels membres adults de la família, són realitzades per professionals externs, com és el cas de la cura dels infants o el suport en les tasques de la llar.
Aquesta acceleració no és viscuda de la mateixa manera per la gent gran que, conseqüentment, veu augmentada la possible vulnerabilitat davant situacions de risc social i la soledat no volguda. També, en moltes ocasions, s’observa un rebuig social cap als serveis residencials, fet que canvia considerablement quan es coneix i es fa ús del recurs del Centre de Dia.
El Centre de Dia és un servei diürn que complementa l’atenció de l’àmbit familiar, amb l’objectiu de mantenir la persona en el seu entorn personal i, a la vegada, la seva cobertura sanitària, social i emocional. Proporciona a la família un suport en la promoció del benestar i els aporta tranquil·litat, tenint en compte que es tracta d’un servei que compta amb l’experiència de professionals especialitzats, que treballen sota l’orientació de l’Atenció Centrada en la Persona. Alhora ofereixen accés a una àmplia oferta d’activitats i facilitats adaptades a les preferències i necessitats de les persones.
A la Residència i Centre de Dia Jardins de Corbera oferim el servei de Centre de Dia i comptem amb un equip interdisciplinari format per Psicòloga, Treballadora Social, Educadora Social, Infermera, Fisioterapeuta i Terapeuta Ocupacional, a més a més d’un equip gericultor qualificat i centrat en l’àrea assistencial, que treballen conjuntament per oferir un ventall d’activitats i serveis enfocats a enfortir l’autonomia i desenvolupament personal.
D’altra banda, el centre del Baix Llobregat disposa d’instal·lacions dirigides a l’assistència de les persones usuàries i completament adaptades. A part d’uns grans jardins i zona a l’aire lliure que permeten gaudir de la natura i la tranquil·litat de l’entorn, fomenten el moviment i l’exercici físic, afavoreixen la intimitat durant les visites familiars i faciliten dur a terme activitats diverses que requereixin en espais oberts.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios