www.elllobregat.com

La solidaritat mou al gavanenc Camil Bosch a publicar un conte

miércoles 23 de julio de 2014, 13:48h
La història, protagonitzada pel seu nét, porta com a títol “Els ocells d’en Martí” i els beneficis obtinguts de la seva venda es destinaran a l’Hospital de Sant Joan de Déu

Camil Bosch és un advocat de Gavà aficionat a l’escriptura que ara ha publicat el seu primer conte. Es tracta del títol “Els ocells d’en Martí”, una entranyable història que protagonitza el seu nét, pel qual, segons ell mateix reconeix “ha estat una de les millors coses que m’han passat a la vida”. El llibre, que només costa 8 euros, té una clara finalitat solidària, ja que la recaptació obtinguda de la seva venda es destinarà a finançar l’assistència sanitària hospitalària d’infants del tercer món a través de l’obra social de Sant Joan de Déu. En total, s’han editat 1500 exemplars, dels quals 200 han estat adquirits pel Consistori per repartir, d’una banda, entre els col·lectius implicats en la campanya “a Gavà cap infant sense joguina” i de l’altra, entre les entitats APAMM, Càrites i Creu Roja impulsores de la campanya solidària de Nadal.

Segons Apolonia Herrera, tinenta d’alcalde de l’àmbit de Serveis a la Persona de l’Ajuntament de Gavà, “volem fer de la solidaritat un valor principal, un valor que, en aquestes festes, podem enfortir col·laborant amb les entitats i les iniciatives pensades a ajudar als qui més ho necessiten a través de les nostres campanyes”. Herrera ha volgut també, animar tothom a adquirir aquest conte, que ha qualificat de “fantàstic”, i que permetrà, “a més, de gaudir de la lectura i la sensibilitat, aportar el nostre granet de sorra per ajudar als més desfavorits”.

El llibre està il·lustrat per una altra gavanenc: Maria del Mar Santa qui, segons Camil Bosch, “ha fet un treball extraordinari donant una gran calidesa a la història”. Bosch ha lloat l’ajut de les moltes persones que l’han ajudat a materialitzar aquest projecte i ha agraït “la bona acollida que he rebut per part de la gent i de l’Ajuntament. Ha tingut una gran difusió i moltes empreses han tingut a bé comprar aquest conte, de tal manera que, hores d’ara, l’edició està gairebé esgotada. Mai m’havia pensat que aquest projecte es convertís en quelcom tan gran. Això demostra que la solidaritat entre les persones està molt viva i que, amb un petit projecte, es pot arribar a molta gent i es pot ajudar.”

“Els ocells d’en Martí” es pot adquirir a les llibreries Arc Volàtic i Pelegrín de Gavà, i a la barcelonia Catalonia. Totes elles col·laboren de manera altruista perquè no cobren cap comissió per la venda. També pot fer-se la demanda via web, a través del correu electrònic [email protected]. ||
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios