www.elllobregat.com

“Parlem de drogues”

D’esquerra a dreta: el responsable de l’equip de protecció de la salut del Baix Llobregat delta litoral-Barcelonès sud-L’Hospitalet, Daniel Giménez; 
el director d’Àrea de Negoci de “La Caixa” a Viladecans, Gavà i Castelldefels, Jordi Rabassó; l’alcalde de Castelldefels, Manuel Reyes; el regidor de joventut de Castelldefels, Marc Soler i el director de l’EAP de Castell, Joaquim Jiménez a l’entrada de l’exposició de La Caixa
D’esquerra a dreta: el responsable de l’equip de protecció de la salut del Baix Llobregat delta litoral-Barcelonès sud-L’Hospitalet, Daniel Giménez; el director d’Àrea de Negoci de “La Caixa” a Viladecans, Gavà i Castelldefels, Jordi Rabassó; l’alcalde de Castelldefels, Manuel Reyes; el regidor de joventut de Castelldefels, Marc Soler i el director de l’EAP de Castell, Joaquim Jiménez a l’entrada de l’exposició de La Caixa
miércoles 23 de julio de 2014, 13:48h
El passat 5 de març es va inaugurar l’exposició itinerant “ExpoCaixa. Parlem de drogues” que està organitzada per Obra Social La Caixa amb la col·laboració de l’Ajuntament de Castelldefels i la Generalitat de Catalunya, a la plaça de l’Església que l’acull del 5 al 26 de març.


L’alcalde de Castelldefels, Manuel Reyes; el director d’Àrea de Negoci de “La Caixa” a Viladecans, Gavà i Castelldefels, Jordi Rabassó, i el responsable de l’Equip de protecció de la salut del Baix Llobregat delta litoral-Barcelonès Sud-L’Hospitalet, Daniel Giménez, han fet un recorregut per l’exposició que descriu com afecten les drogues al cervell, als òrgans i a les nostres conductes.

“Aquesta exposició serà important per sensibilitzar els nostres escolars, els nostres joves i també els pares al voltant d’una xacra social davant la qual hem de lluitar tots plegats per la seva eradicació”, ha afirmat Reyes. Per la seva banda, el director d’Àrea de Negoci de “La Caixa” a Viladecans, Gavà i Castelldefels, Jordi Rabassó, ha explicat que “el que pretenem amb aquesta exposició és que la gent sigui molt conscient de que determinades substàncies, malgrat un cregui que ho pot tenir controlat, no estan mai controlades i suposen un risc greu per a la persona i la societat”.

“Parlem de drogues” és una exposició emmarcada dins del programa de prevenció del consum de drogues de l’Obra Social “la Caixa”, que està organitzada per Rafael Maldonado, catedràtic de Farmacologia de la Universitat Pompeu Fabra. Té l’objectiu d’alertar contra els riscos que comporta l’ús i l’abús de les drogues, i proporciona informació actualitzada i elements de judici crític per prendre decisions en favor de la salut.

En el marc de la mostra s’ofereixen visites guiades gratuïtes dirigides a centres educatius, associacions, col·lectius i altres grups organitzats de la ciutat. Per poder participar és indispensable concertar dia i hora. Les visites per al públic en general es duen a terme cada dia a les 18 hores i els diumenges a les 12 i a les 18 hores. En aquest cas no és necessària reserva prèvia.

Per conèixer més exhaustivament el contingut de la proposta, la sessió de presentació del programa té lloc avui, 5 de març, a les 17 hores.
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios