www.elllobregat.com

El Parc Agrari obre la convocatòria per als ajuts a l’assessorament de la pagesia del Baix Llobregat

El Parc Agrari obre la convocatòria per als ajuts a l’assessorament de la pagesia del Baix Llobregat
miércoles 23 de julio de 2014, 13:48h
El Consorci del Parc Agrari del Baix Llobregat ha obert la convocatòria per sol·licitar les subvencions destinades a programes genèrics i específics per als anys 2012-2013 de les agrupacions de defensa vegetal (ADV) que actuen dins de l’àmbit del Parc.
El termini de presentació de sol·licituds s’inicia el 28 de febrer i s’allargarà fins al 23 de març.

Amb l’objectiu de “promoure sistemes de producció que, tot prevenint i lluitant contra les plagues dels cultius, garanteixin la seguretat alimentària per al consum humà, tinguin cura del medi i respectin la seguretat i la salut de les persones”, el Consorci del Parc Agrari ha aprovat i publicat les bases per a la concessió dels ajuts a ADV que assessoren els agricultors del Baix Llobregat.

S’han establert dues línies per fer efectiu aquest suport. D’una banda, es poden acollir als ajuts els programes genèrics d’assessorament, divulgació i formació; i d’una altra banda, també es destinaran ajuts a programes específics d’experimentació i divulgació que, entre d’altres requisits, permetin assolir millores de la salut humana, de la qualitat dels productes hortofructícoles i ramaders i una reducció de l’impacte ambiental de l’activitat agrària.

L’import màxim de l’ajut atorgable a cada entitat per les actuacions incloses en programes genèrics l’any 2012 i l’any 2013 serà de 24.600 € per any i programa. Pel que fa als programes específics, l’import màxim serà de 35.400 € per any i per entitat.

Les sol·licituds es formularan mitjançant el model degudament emplenat que trobareu als webs del Parc Agrari del Baix Llobregat i del Consell Comarcal del Baix Llobregat i s’han de presentar al Registre del Consorci del Parc Agrari del Baix Llobregat. El termini de presentació de sol·licituds finalitza el 23 de març de 2012.
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios