www.elllobregat.com

Castelldefels acull novament el torneig futbol sala per a persones amb lesió cerebral

Foto de família amb Pérez, Capdevila i Municio (al centre) després del lliurament de premis
Foto de família amb Pérez, Capdevila i Municio (al centre) després del lliurament de premis

El club FEsport i el FSF Castelldefels han organitzat enguany el Campionat de Catalunya de Futbol Sala.

miércoles 23 de julio de 2014, 13:48h
Les instal·lacions esportives de Can Roca han acollit la competició més important de l’any pel que fa al futbol sala català de la Federació Esportiva Catalana de Paralítics Cerebrals (FECPC).
El dissabte 18 de febrer, el complex poliesportiu de Can Roca es va convertir en la seu del Campionat de Catalunya. Un total de 23 esportistes es van donar cita en una jornada esportiva. L’organització, que va ser compartida entre el Club Fesport i el FSF Castelldefels, va comptar amb el suport de l’Ajuntament de Castelldefels.

El club DISPORT va ser l’equip més fort de la competició. Comptava amb dos equips en categoria sènior, el Disport A i el Disport B, i aquest últim va guanyar la competició. El club FESPORT-FS Castelldefels, equip local i organitzador de la competició, va obtenir una meritòria tercera posició, tenint en compte que es tracta d’un club novell. Destacar el bon nivell de joc demostrat pels tres equips participants. En finalitzar la jornada Ismael Grau del Disport A va ser escollit millor jugador, i millor porter, David Trepat, del Disport B.

Pel que fa al partit d’exhibició dels més petits, que va reunir 19 nens i nenes, es va celebrar amb l’equip de la ciutat que formava combinat amb l’escola d’iniciació de futbol a Terrassa i que es va enfrontar al Club Fesport de Badalona, que va guanyar el partit.

La cerimònia d’entrega de medalles i trofeus van comptar amb la presència de la 1a tinenta d’alcalde i regidora d’Esports, Anna Mª Perez (CiU), a qui van acompanyar el president del FSF Castelldefels, Juanjo Capdevila, i el secretari de la Federació, Nicolau Municio.
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios