www.elllobregat.com

Campanya “El cost de no reciclar”

Campanya “El cost de no reciclar”
miércoles 23 de julio de 2014, 13:48h
Els ajuntaments de Molins de Rei, Castellbisbal, Corbera de Llobregat i Torrelles de Llobregat inicien la campanya “El cost de no reciclar”.
L’objectiu és fomentar la participació per part de tota la ciutadania en la recollida selectiva dels envasos de plàstic, envasos de paper i cartró i envasos de vidre, donant a conèixer el cost econòmic, social i ambiental de la no separació. Aquests municipis tenen en comú el model de recollida de residus municipals Residu Mínim.

La campanya, finançada per Ecoembes i Ecovidrio a través dels recursos que han de destinar a la realització de campanyes de comunicació de recollida selectiva d’envasos i amb el suport de l’Agència de Residus de Catalunya i l’Àrea Metropolitana de Barcelona, té com a eix central la realització d’un Festival de curtmetratges creats per diferents sectors de la ciutadania amb l’objectiu que aquesta sigui la part més activa de la campanya, “El cost de no reciclar” s’adreça a diferents sector de la població:
  • Centres d’educació secundària dels municipis de Castellbisbal, Corbera de Llobregat, Molins de Rei i Torrelles de Llobregat -. Per aquesta categoria, s’estableixen tres subcategories: primer cicle d’ESO, segon cicle d’ESO i Batxillerat. Els estudiants interessats en realitzar un curtmetratge però el centre educatiu al qual pertany no participa, podrà presentar-ho a títol personal en la categoria de ciutadans.
  • Entitats dels municipis de Castellbisbal, Corbera de Llob., Molins de Rei i Torrelles de Llobregat.
  • Ciutadania –concurs obert a la ciutadania d’altres municipis, sempre i quan es tracti la recollida selectiva en el marc del model de recollida de residus municipals de Castellbisbal, Corbera de Llobregat, Molins de Rei i Torrelles de Llobregat.
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios