www.elllobregat.com
Celebrat amb èxit el Pa Amb Oli solidari de Càritas

Celebrat amb èxit el Pa Amb Oli solidari de Càritas

miércoles 23 de julio de 2014, 13:48h

El passat divendres dia 8 de juny va tenir lloc al menjador del col·legi Sant Miquel de Molins de Rei la tercera edició del "Pa amb oli solidari", organitzat per Càritas parroquial de Molins de Rei. Hi van participar 150 persones, i entre els tiquets venuts i els donatius es van recollir 1.758'03 euros (uns 100 euros més que l'any passsat), que seran destinats al projecte de l'ONG molinenca Songtaaba per construir un pou d'aigua a Tanseiga (Burdina Faso).

L'acte va tenir dues parts. En la primera, la representant de Songtaaba, Anna Garcia, va explicar el projecte al qual aniran destinats els beneficis, amb el suport d'unes fotografies que es van projectar. També van intervenir els representants de Càritas i l'alcalde Xavi Paz.

La segona part va consistir en un senzill àpat de pa amb oli i sal o sucre, aigua, olives i una pera. Tots aquests productes van ser donats gratuïtament per diverses botigues de la vila, que van col·laborar així amb l'acte solidari. Tot plegat molt ben organitzat pel grup de voluntaris de Càritas parroquial de Molins de Rei.

Celebrat amb èxit el Pa Amb Oli solidari de Càritas
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (1)    No(0)

+
0 comentarios