www.elllobregat.com
El FC Barcelona Intersport promou l’handbol a Sant Vicenç amb un entrenament amb les escoles

El FC Barcelona Intersport promou l’handbol a Sant Vicenç amb un entrenament amb les escoles

miércoles 23 de julio de 2014, 13:48h
El Poliesportiu Municipal Sant Josep va acollir el passat 29 de maig una jornada de promoció de l’handbol amb la participació del FC Barcelona Intersport, organitzada pel Club Handbol Sant Vicenç, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts.
L’acte va comptar amb més de 700 participants, entre els quals hi havia els alumnes de primer a sisè de primària de cinc escoles vicentines: Sant Josep, La Vinyala, Mare de Déu del Rocio, Sant Jordi i Sant Antoni.

La jornada va començar a les 9.15 h amb una trobada de minihandbol, que va comptar amb la participació de l’escola Sant Josep. Una hora més tard, els jugadors d’handbol del primer equip del FC Barcelona van entrar al parquet escoltant l’himne barcelonista i envoltats per un mosaic fet pel públic. Els balugranes comptaven amb l’equip complert, així com el cos tècnic, amb la presència del vicentí Roger Font com a entrenador de porters.

L’entrenament va finalitzar amb una sessió de fotografies i signatura d’autògrafs per part dels jugadors i amb un intercanvi de regals entre els dos clubs: els capitans blaugranes Lazlo Nagy i Víctor Tomas van lliurar una litografia del FC Barcelona al president del Club Handbol Sant Vicenç, Gabriel Teodoro, mentre que aquest va regalar al FC Barcelona Intersport un recordatori de la seva estada a Sant Vicenç, amb un reconeixement especial per Roger Font, en agraïment al suport que mostra dia a dia a l’handbol vicentí.

L’acte va comptar amb l’assistència del regidor d’Esports, Jordi Soto, que va parlar uns minuts amb l’entrenador del Barça, Xavier Pascual.

Redacció ||
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (2)    No(0)

+
0 comentarios