www.elllobregat.com
40 anys de l’esplai MIB

40 anys de l’esplai MIB

miércoles 23 de julio de 2014, 13:48h
El centre d’esplai MIB continua celebrant els 40 anys de la seva fundació. Dintre del programa d’actes, el passat 27 de maig va tenir lloc una sortida a Montserrat.
Hi van participar un nombrós grup de monitors actuals i antics, infants i les seves famílies, i altres persones vinculades per un o altre motiu a la història del MIB durant aquests anys. La majoria dels participants van pujar a peu la muntanya des de Monistrol, un cop a dalt hi va haver coca per a tothom i temps lliure. Després de dinar tots plegats en un indret de la muntanya proper al santuari, una pregària al cambril de la Mare de Déu va servir per donar gràcies per aquest aniversari. El proper acte serà el 17 de juny, amb una jornada final que inclourà jocs per a tothom, dinar de germanor i animació infantil, al Parc de les Palmeres i al col·legi Pont de la Cadena.

L’esplai MIB (Moviment Infantil de Barriades) va néixer l’any 1972 i ara pertany a la fundació Pere Tarrés, lligada a l’Església. En el seu moment es va fundar als barris de la Riera Bonet, el Canal i l’Àngel i es dirigia als fills dels nouvinguts a Molins de Rei des d’altres punts d’Espanya. El seu impulsor va ser el mossèn Ignasi Mora. Actualment, l’esplai MIB compta amb 75 infants i 14 monitors en actiu.

Redacció ||
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios