www.elllobregat.com
L’Associació de Persones amb Discapacitat Intel·lectual TOTS SOM SANTBOIANS

L’Associació de Persones amb Discapacitat Intel·lectual TOTS SOM SANTBOIANS

miércoles 23 de julio de 2014, 13:48h
TOTS SOM SANTBOIANS és una associació de pares sense ànim de lucre, situada a la població de Sant Boi de Llobregat, que té com a principal objectiu la normalització e integració de les persones amb discapacitat intel·lectual, millorant la seva qualitat de vida mitjançant activitats de lleure.
Tots Som Santboians venim treballant i proposant activitats adequades per a persones amb discapacitat intel·lectual, amb la col·laboració d’un equip de professionals i voluntaris, per donar resposta a la necessitat de tenir un lloc propi. Entenem que ha de ser un espai obert a tothom, on qualsevol persona pugui relacionar-se lliurament, aprendre i compartir.
– 10 de juny, a les 18h00, a la sala d’actes del Casal de Casablanca: Representació de l’obra teatral “La Herencia de Don Federico” pel Grup de Teatre Chapó de l’Associació de Persones amb Discapacitat Intel·lectual TOTS SOM SANTBOIANS. Es comptarà amb la participació de les corals Patim-Patan, Esqueix i No Ve d’un to. Entrada lliure.

17 de juny, a les 18h30, a la sala d’actes del Casal de Casablanca: Festival de Ball del Grup Santboidance de l’Associació de Persones amb Discapacitat Intel·lectual TOTS SOM SANTBOIANS. Entrada lliure.

Redacció ||
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios