www.elllobregat.com
Ajuntament de L’Hospitalet i Càritas inicien un projecte per a la prevenció de la pobresa infantil

Ajuntament de L’Hospitalet i Càritas inicien un projecte per a la prevenció de la pobresa infantil

miércoles 23 de julio de 2014, 13:48h
La iniciativa permetrà atendre famílies amb infants de 0 a 6 anys de la zona nord de la ciutat en risc d’exclusió social.
L’Ajuntament de L’Hospitalet i Càritas Diocesana de Barcelona han signat un conveni per a la implantació al municipi d’un projecte d’atenció integral i integrada de la pobresa infantil per a un període de quatre anys. El programa s’adreça a famílies amb infants de 0 a 6 anys, en situació de pobresa i/o risc d’exclusió social, i amb dificultats per a l’atenció i cura dels fills.

Aquest projecte planteja un treball integral i integrat amb famílies amb infants menors de 6 anys de la zona nord de la ciutat, prioritàriament del Districte II. L’objectiu és reforçar la protecció dels infants, les competències parentals, la integració laboral i l’accés a un habitatge digne amb l’objectiu de trencar els cercles de la pobresa i l’exclusió. La iniciativa donarà resposta i atenció a unes quinze famílies de forma simultània, que poden representar un total de 60 famílies en quatre anys. El projecte disposarà d’una oficina ubicada al carrer de Mercader, 12, al barri de Collblanc.

Així, Càritas assumeix la direcció, el seguiment i l’avaluació del projecte i l’Ajuntament es compromet a donar suport logístic per a la seva posada en marxa, col·laborarà en la selecció de les famílies objecte de la intervenció, realitzarà un seguiment del projecte i farà una aportació anual de 15.000 euros, dirigida principalment al lloguer i adequació de l’espai per a l’atenció de les famílies.

Redacció ||
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios