www.elllobregat.com
Mossèn Xavier Sobrevía, nou Rector de la parròquia de Santa Maria de Castelldefels

Mossèn Xavier Sobrevía, nou Rector de la parròquia de Santa Maria de Castelldefels

miércoles 23 de julio de 2014, 13:48h
El bisbe Mons. Agustí Cortés ha nomenat a Mn. Xavier Sobrevía rector de la parròquia de Santa María de Castelldefels, en una missa celebrada el dissabte 8 de setembre i oficiada pel bisbe. El seu nomenament es va fer públic el 20 de juliol.
En una entrevista concedida a la nostra redacció ha manifestat el seu entusiasme en el nou projecte pastoral, sense deixar definitivament les gestions de la construcció del nou temple de la parròquia Sant Antoni Mª Claret de Sant Boi.

– Què els vol dir als seus feligresos santboians?
– He estat rector de la parròquia Sant Antoni Mª Claret de Sant Boi durant 12 anys i sempre estaré unit a tots els que d’alguna manera esteu vinculats a ella. Vull donar les gràcies a totes aquelles persones que durant aquests anys han col·laborat en totes les activitats parroquials, demanar disculpes per si en algun moment no els he sabut atendre com esperaven i traslladar-los el meu agraïment per tot allò que m’han ensenyat.

– Com ha estat aquest nomenament?
– Ha estat una sorpresa, donat que estic immers en el projecte de construcció del nou temple a Sant Boi. El bisbat ha pres aquesta decisió i espero atendre correctament la nova tasca.

– Com afronta el nou rep-te a la parròquia de Sant a Maria de Castelldefels?
– Amb il·lusió, confiant en els feligresos i les persones de bona voluntat de Castelldefels i, sobretot, confiant en Déu.

– Ha estat en altres parròquies?
– L’octubre 1994 vaig arribar a Sant Boi com seminarista, al 1997 em varen ordenar diaca a la parròquia de Sant Baldiri, un cop ordenat sacerdot vaig estar a les parròquies de Sant Baldiri i de Sant Josep Obrer del barri de Camps Blancs durant 2 anys, el 1999 vaig estar nomenat rector de Sant Antoni Mª Claret i a partir d’ara a la parròquia de Santa Maria de Castelldefels.

En mossèn Xavier és un sacerdot proper i el seu tracte es amable i conciliador, qualitats que provoquen confiança i seguretat a tots aquells que s’acosten a rebre el seu servei pastoral.

Redacció ||
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (7)    No(0)

+
0 comentarios