www.elllobregat.com

Sant Feliu de Llobregat

Gran participació popular a les festes celebrades en honor a la Verge de la Salut

Gran participació popular a les festes celebrades en honor a la Verge de la Salut

miércoles 23 de julio de 2014, 13:48h
La Hermandad Nuestra Señora de la Salud ha celebrat aquest cap de setmana les festes en honor a la Verge Nostra Senyora de la Salut, unes de les més importants de caire religiós que tenen lloc a la nostra ciutat.
El sopar de germanor i el ball a la Sala Ibèria van donar el tret d’inici el divendres 7 de setembre a aquesta festa popular, molt vinculada a la ciutat almerienca agermanada amb Sant Feliu, Laujar de Andarax.

La celebració va seguir el dissabte 8 i el diumenge 9 amb activitats de tota mena i per a tots els públics. Un dels actes més multitudinaris va ser la missa el diumenge a l’ermita del carrer Doctor Brugarolas, l’assemblea dels germans cofrares i el tradicional sorteig del germà major al Centre Cívic Roses, així com la processó de la Verge Nostra Senyora de la Salut i els focs d’artifici en el seu honor.

La Hermandad fou fundada el 8 de febrer de 1956 per els laujarenys residents a Sant Feliu de Llobregat amb la finalitat de que els residents a Catalunya puguin tenir a prop, visitar, venerar i donar gràcies a la Verge de la Salut, patrona del nostre poble natal l’Aujan de Andrax (Almeria).

Redacció ||
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios