www.elllobregat.com
El Vimart supera les previsions i es consolida com la fira de vins i caves de la Festa del Roser

El Vimart supera les previsions i es consolida com la fira de vins i caves de la Festa del Roser

miércoles 23 de julio de 2014, 13:48h
Més d’un miler de persones degusten les propostes de vins i caves i la mostra referma la tradició vitivinícola de Martorell
El Vimart ja és una fira consolidada a Martorell. La mostra de vins i caves, que va començar l’any passat en la Festa del Roser, ha refermat el seu paper aquest cap de setmana en una mostra on hi ha participat més d’un miler de persones al casc antic de Martorell.

Més d’un miler de persones van degustar les propostes de vins i caves a la plaça de l’Església. L’entorn del casc antic es va omplir de gom a gom i els visitants van participar activament en les activitats complementàries al Vimart. Des del tast de vins a càrrec de l’enòleg martorellenc Toni Albiol; el concert de Em patina la mandarina (amb Dolo, cantant de Pastora i la violoncel·lista Anna Carné) i un concert de jazz als jardins de l’Enrajolada.

El Vimart d’enguany ha donat a conèixer la DO de proximitat, la DO Empordà (a causa dels incendis de l’estiu passat) i les cooperatives vinícoles d’acció social. Prop d’una vintena de cellers i restauradors van participar al Vimart.La regidora de Cultura, Cristina Dalmau, explica que “l’any passat, en la primera edició, ja vam veure que el Vimart era una bona aposta per fomentar l’esperit vitivinícola de Martorell. Hi ha hagut més expositors i més visitants, tot i coincidir amb el Cavatast de Sant Sadurní d’Anoia. Això demostra que anem pel bon camí per ser una mostra de referència en aquest sector”. Durant el Vimart es van servir més de 900 copes de vi. La recaptació feta durant la mostra es destinarà a la campanya www.focalcor.cat per a l’entitat Salvem l’Empordà. El Vimart ha comptat amb la col·laboració de la Fundació Arc de Sant Martí i l’empresa Moon Wine.

Redacció ||
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios