www.elllobregat.com
L’Ajuntament decideix congelar el preu de les llars d’infants i assumir la totalitat de la retallada de la Generalitat

L’Ajuntament decideix congelar el preu de les llars d’infants i assumir la totalitat de la retallada de la Generalitat

miércoles 23 de julio de 2014, 13:48h
Arran de la revisió dels recursos disponibles que s’ha estat treballant en aquests darrers mesos, el consistori ha decidit destinar els nous estalvis generats a mantenir congelades les taxes de les llars d’infants municipals per al curs escolar 2012-2013.

D’aquesta manera, no s’aplicarà cap nova aportació per drets d’inscripció, ni s’incrementaran els imports respecte del curs 2011-2012, tal com s’havia anunciat arran de la reducció de les aportacions de la Generalitat de Catalunya.

Així, l’Ajuntament assumeix la totalitat de la retallada de la Generalitat per tal que les famílies no es facin càrrec d’aquest cost.

En tractar-se d’una taxa pública, el preu de les llars d’infants s’havia sotmès a un període d’exposició pública. En aquest procediment, s’ha presentat una al·legació als preus que s’aprovaren, al·legació que s’haurà de resoldre en el Ple municipal.

No obstant, per tal d’evitar a les famílies qualsevol incertesa provocada per la resolució d’aquesta al·legació, el govern municipal ha decidit mantenir els preus del curs passat.

Redacció ||
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios