www.elllobregat.com
Gavà reprèn amb força el Phonofestival per promocionar els grups novells

Gavà reprèn amb força el Phonofestival per promocionar els grups novells

miércoles 23 de julio de 2014, 13:48h
El dissabte 6 d’octubre va donar inici a Gavà, el festival de música independent de la ciutat de Gavà, el Phonofestival. Després de 7 edicions, en què el projecte s’ha anat consolidant entre el públic jove tant local com comarcal, i per on han passat bandes de l’escena local i estatal de gran rellevància, el certamen experimenta ara tot un seguit de transformacions, amb l’objectiu de mantenir l’esdeveniment en la primera línia de l’escena musical de la comarca.

La nova proposta es transforma en dues edicions diferenciades en el temps i els estils. Així dissabte va tenir lloc el Phonofestival vinculat a propostes musicals de caràcter més pop. Al llarg del primer semestre del 2013 tindrà lloc el Phonofestival amb propostes de rock més extrem. Tot plegat es portarà a terme al Casal Municipal de Cultura American Lake, la seu habitual dels concerts del Circuit Musical. Aquest nou emplaçament s’espera que sigui provisional i que en futures edicions, el festival pugui tornar a l’espai on va néixer i créixer, a l’auditori Marc Grau.

El canvi és resultat de les diferents trobades mantingudes amb els diversos grups de música de la ciutat. De nou, la implicació del col·lectiu de músics de la ciutat i la seva participació ha estat cabdal per a poder seguir oferint un aparador musical de qualitat.

Redacció ||
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios