www.elllobregat.com

Convocada l’11a edició dels Premis Delta a les Millors Iniciatives Empresarials

miércoles 23 de julio de 2014, 13:48h
Els ajuntaments de Castelldefels, Gavà, el Prat, Sant Boi i Viladecans organitzen aquests guardons que volen premiar la creació i desenvolupament de noves activitats empresarials sorgides a l’àmbit local i fomentar la creació i consolidació de noves empreses, ja que són l’eina principal de dinamització socioeconòmica i de creació d’ocupació.

En aquesta onzena edició, els Premis Delta es divideixen en dues categories que distingiran les millors iniciatives empresarials i les comercials. En la primera, hi haurà un primer premi dotat amb 3.000 euros i un segon, amb 1.500, més un paquet de serveis per a la gestió i promoció empresarial valorat en 1.500 euros en tots dos casos. També es lliuraran altres tres premis que rebran un paquet de serveis.

En la categoria d’iniciatives comercials, el primer premi està valorat en 2.000 euros més un paquet de serveis, mentre que els guanyadors en segon i tercer lloc rebran un paquet de serveis per a la gestió i promoció empresarial.

Al certamen poden participar totes les empreses que tinguin el domicili social o l’activitat econòmica a Castelldefels, Gavà, Viladecans, Begues, Sant Climent, El Prat o Sant Boi i que hagin iniciat l’activitat entre l’1 de gener de 2007 i el 31 de desembre de 2011.

El termini de presentació de candidatures s’obre avui i finalitzarà el 5 de desembre. L’acte de lliurament de premis tindrà lloc a Gavà el 18 d’abril de 2013.

Redacció ||
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios