www.elllobregat.com
El Servei d’Informació i Atenció a les Dones ofereix consultes per Internet

El Servei d’Informació i Atenció a les Dones ofereix consultes per Internet

miércoles 23 de julio de 2014, 13:48h
El Servei d’Informació i Atenció a les Dones (SIAD) de l’Ajuntament amplia els canals de contacte a partir d’aquesta setmana amb la posada en marxa d’un servei de suport psicològic en línia.
Es tracta d’un servei 2.0, que atendrà les consultes per correu electrònic o a través del programa de vídeo trucades Skype. Així, les dones que ho necessitin podran fer les sessions sense necessitat de desplaçar-se i amb les mateixes garanties de màxima discreció i confidencialitat.

La creació d’aquest nou servei per Internet permet al SIAD diversificar l’oferta de serveis i horaris, sense augmentar-ne el pressupost. Alhora reforça l’assistència a les dones més joves, usuàries habituals d’eines tecnològiques. Per sol·licitar visita amb la psicòloga, tant si es vol l’atenció per Internet com la presencial, cal trucar prèviament a Can Ricart (pl. Lluís Companys, s/n – 93 685 80 02) o enviar un correu electrònic a [email protected].

L’Ajuntament va crear el SIAD ja al 1994 amb l’objectiu d’oferir una atenció especialitzada a totes les dones de Sant Feliu de qualsevol edat sobre discriminació per raó de sexe, drets o violència masclista. El SIAD actualment ofereix informació i atenció, suport psicològic, assessorament jurídic, atenció grupal, i ajuda mútua tant en horaris de matí com de tarda.

Redacció ||
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios